Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Βασικοί Μάνταλος και Λιβάια, στην κορυφή ο Καρίμ (pic)

Δημήτρης Βέργος
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Βασικοί Μάνταλος και Λιβάια, στην κορυφή ο Καρίμ (pic)

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρατάσσει την ΑΕΚ με 4-2-3-1 με Λιβάια στα άκρα και τον Μάνταλο πίσω από τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή.

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός δεν είχε ανοίξει τα χαρτιά του μέσα στην εβδομάδα στις προπονήσεις στα Σπάτα, ωστόσο όλα έδειχναν πως θα πήγαινε σε αυτόν τον σχηματισμό με πάνω-κάτω τα πρόσωπα που επέλεξε τελικά για την ενδεκάδα στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη.

Ο Τσιντώτας είναι κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα οι Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκης, ενώ στο κέντρο πλάι στον Σιμόες επιλέχθηκε ο Κρίστιτσιτς. Ο Λιβάια σύμφωνα με το διάγραμμα βρίσκεται στα αριστερά με τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο και τον Γκαρσία στα δεξιά της επίθεσης και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

Στον κιτρινόμαυρο πάγκο βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Λάτσι, Σβάρνας, Μιτάι, Γαλανόπουλος, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Μαχαίρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα