Άρης: Πρώτη συζήτηση με Δεληζήση για νέο συμβόλαιο

Άρης: Πρώτη συζήτηση με Δεληζήση για νέο συμβόλαιο

Gazzetta team
Άρης: Πρώτη συζήτηση με Δεληζήση για νέο συμβόλαιο

bet365

Ο Γιώργος Δεληζήσης θα κλείσει φέτος τετραετία στον Άρη και ήδη συζήτησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη για την υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου.
Η πρώτη συζήτηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης με τον Γιώργο Δεληζήση έγινε σήμερα (31/12), ήταν σε πολύ καλό κλίμα, δείγμα της αμοιβαίας επιθυμίας για την υπογραφή νέου συμβολαίου. Οι δύο πλευρές δεν μπήκαν τόσο σε οικονομικές λεπτομέρειες, συζήτησαν περισσότερο για αγωνιστικά θέματα και απλά επιβεβαιώθηκε ότι θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Η τελική επαφή θα γίνει εντός του επόμενου μήνα. Ο 33χρονος στόπερ έγινε κάτοικος «Κλ. Βικελίδης» το καλοκαίρι του 2017, στο διάστημα των 3½ χρόνων παρουσίας του στον Άρη μετρά 92 αγώνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα