Μετά το 4/4 η G-Betting πάει για την υπέρβαση την Κυριακή στη Super League

G-Betting G-Betting
Μετά το 4/4 η G-Betting πάει για την υπέρβαση την Κυριακή στη Super League

bet365

Η G-Betting έχει αρχίσει με το απόλυτο και θέλει να συνεχίσει έτσι διαλέγοντας δύο ματς από το πρόγραμμα της Κυριακής στην Super League Interwetten.

Παράπονο δεν έχετε. Την 12η αγωνιστική είχαμε το 2/2 στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, την 13η αγωνιστική τα βρήκαμε ΟΛΑ στο ΑΕΚ-Βόλος βάζοντας κάνοντας τις δύο παραδόσεις και φτάσαμε συνολικά στο 4/4!

Οχι κι άσχημα για το ξεκίνημα της νέας στοιχηματικής στήλης του gazzetta.gr, G-Betting. Και το απόλυτο μας δίνει θάρρος να αυξήσουμε τις προτάσεις μας ελπίζοντας ότι θα κάνουμε ποδαρικό με το δεξί στο 2021!

Την Κυριακή έχουμε 5 ματς για την Super League Interwetten και θα σταθούμε σε τρία από αυτά. Οι προσφορές ΝΑΙ/ΟΧΙ όπως είδατε μας παρουσιάζουν καλές ευκαιρίες που πρέπει να τις κοιτάμε. Ετσι είχαμε το απόλυτο τις προηγούμενες εβδομάδες, έτσι ελπίζουμε να συνεχίσουμε και στα ματς της Κυριακής.

Ξεκινάμε με το Παναιτωλικός-ΟΦΗ. Κι εδώ κοιτάμε στις προσφορές ΝΑΙ/ΟΧΙ. Υπάρχει το ζητούμενο, ισοπαλία ή και οι 2 ομάδες να σκοράρουν. Επιλέγουμε ΝΑΙ, σε απόδοση 1.60. Θεωρούμε πως θα γίνει το G/G απλά για ασφάλεια βάζουμε και την ισοπαλία για το 0-0...

Και συνεχίζουμε με το ΑΕΛ-ΠΑΟΚ. Φυσικά συνεχίζουμε με τη συγκεκριμένη προσφορά. Και στην επιλογή ΑΕΛ ή over 2.5 θα επιλέξουμε ΟΧΙ στην εξαιρετική απόδοση του 1.95.

Εν κατακλείδι οι επιλογές μας για τα ματς της Κυριακής είναι οι εξής:

Παναιτωλικός-ΟΦΗ: Ισοπαλία ή να σκοράρουν και οι 2 ομάδες, επιλογή ΝΑΙ στο 1.60
ΑΕΛ-ΠΑΟΚ: Νίκη ΑΕΛ ή over 2.5, επιλογή ΟΧΙ στο 1.95

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting