Super League interwetten: Το top-10 της επίσημης ιστοσελίδας της Λίγκας

Gazzetta team
Super League interwetten: Το top-10 της επίσημης ιστοσελίδας της Λίγκας

bet365

Τις 10 καλύτερες ειδήσεις της χρονιάς ξεχώρισε η επίσημη ιστοσελίδα της Super League Interwetten.

Το 2020 μας αποχαιρετά και η επίσημη ιστοσελίδα της Super League παρουσιάζει τις δέκα δημοφιλέστερες ειδήσεις για τη χρονιά που φεύγει.

1/ slgr: To νέο app της Super League!


Το νέο app της Super League, ξεκίνησε πιλοτικά στα Play Off και Play Out της σεζόν 2019-2020 ενώ η πλήρης έκδοσή του ήταν διαθέσιμη με την έναρξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν στις 11 Σεπτεμβρίου.

2/ Χρυσό Βραβείο στα Sports Marketing Awards 2020 για τα "60 Χρόνια Α' Εθνική"!


Το 2019 συμπληρώθηκαν 60 Χρόνια Α’ Εθνικής και η Super League τίμησε την Ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, από τη γέννηση της Α' Εθνικής το 1959, με το επετειακό, συλλεκτικό, αριθμημένο Λεύκωμα "60 Χρόνια Α' Εθνική" το οποίο βραβεύθηκε στα Sports Marketing Awards 2020 με το Χρυσό Βραβείο, στην κατηγορία Special Editions.

3/ Προαναγγελία αγώνα: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ


Οι προαναγγελίες των αγώνων έχουν γίνει…συνήθεια των «ηλεκτρονικών» φιλάθλων της Super League. Οι επισκέπτες του www.slgr.gr διαβάζουν ενδιαφέροντα στατιστικά για τις δύο ομάδες ενώ φυσικά δεν λείπει και η προϊστορία των αναμετρήσεων.
Η προαναγγελία του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για τα Play Off της σεζόν 2019-2020 βρέθηκε στο top10 των δημοφιλέστερων ειδήσεων για το 2020.

4/ Το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League επέστρεψε!


Λίγο πριν την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League, το οποίο κατέκτησε το Αργυρό Βραβείο στα Sports Marketing Awards 2020, επέστρεψε για 2η σεζόν με χιλιάδες φιλάθλους να φτιάχνουν τις ομάδες τους και να συμμετέχουν σε ιδιωτικές λίγκες.

5/ Γιώργος Λιάβας: Μεγάλωσε ξαφνικά!


Στις 26 Ιανουαρίου 2020 ο Παναιτωλικός υποδέχθηκε τον Άρη για την 21η αγωνιστική και ο Γιώργος Λιάβας, πριν κλείσει τα 19 χρόνια, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Παναιτωλικού και έγινε ο νεότερος αρχηγός στα χρόνια της Super League.

6/ Ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο τα εισιτήρια!


Στις 2 Φεβρουαρίου ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και τον αγώνα παρακολούθησαν 19.133 φίλαθλοι. Έτσι, στο 154ο παιχνίδι της σεζόν, τα συνολικά εισιτήρια του Πρωταθλήματος ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο.

7/ Πώς έβαλαν τα γκολ τους οι πρώτοι σκόρερ


Η Super League παρουσίασε τις ειδικές κατηγορίες επίτευξης γκολ, όσο αφορά τον τρόπο και τη συχνότητα των γκολ της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος 2019-20.

8/ Έσπασε κάθε ρεκόρ ο Τελικός Super League K17 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!


Την Τετάρτη 1 Ιουλίου Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν στο Τελικό του Πρωταθλήματος Super League K17 στο ΔΑΚ Λαμίας. Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά από το επίσημο κανάλι της Super League στο YouTube με 18.236 ταυτόχρονους θεατές να παρακολουθούν τον συγκλονιστικό Τελικό, ο οποίος κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

9/ Ο Ολυμπιακός πρώτος με 3.902 γκολ στην Ιστορία της Α'Εθνικής/Super League!


Στις 14 Ιουνίου ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 2η αγωνιστική των Play Off και στο 27ο λεπτό ο Μαντί Καμαρά άνοιξε το σκορ υπέρ των γηπεδούχων. Το γκολ που σημείωσε ο 23χρονος μέσος ήταν το υπ’ αριθμόν 3.900 στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Α’ Εθνική/Super League.

10/ Ο Ελ Αραμπί έπιασε Ίβιτς και κυνηγά Ντέταρι!


O Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκόραρε στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για την 3η αγωνιστική των Play Off της σεζόν 2019-20 και έφθασε τα 26 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε μία σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα