Άρης: Περιμένει τη Νότιγχαμ για Ιωάννου

Άρης: Περιμένει τη Νότιγχαμ για Ιωάννου

Gazzetta team
Άρης: Περιμένει τη Νότιγχαμ για Ιωάννου

bet365

Ο Νικόλας Ιωάννου έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και πλέον οι «κίτρινοι» περιμένουν τη Νότιγχαμ Φόρεστ να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο 25χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται στον αγγλικό σύλλογο καθώς ήταν εκτός αποστολής στον χθεσινό (29/12) αγώνα με τη Στόουκ.

Ήδη μάλιστα έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη καθώς εκτιμά ότι η αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας ταιριάζει στα δικά του χαρακτηριστικά, αντιλαμβάνεται επίσης ότι στους «κίτρινους» θα αποκτήσει τη δυνατότητα επιστροφής στη δράση.

Πλέον απομένει να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες από την πλευρά της Νότιγχαμ Φόρεστ κι εκεί θα φανεί αν τελικώς θα γίνει αυτό που επιδιώκουν οι Θεσσαλονικείς, δηλαδή να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή με ελεύθερη μεταγραφή ή να συμπεριληφθεί στο συμφωνητικό option αγοράς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα