Παναθηναϊκός: Μπήκαν σε κλίμα... αγώνα οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός: Μπήκαν σε κλίμα... αγώνα οι «πράσινοι»

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Μπήκαν σε κλίμα... αγώνα οι «πράσινοι»

bet365

Με «διπλό» που διήρκησε περισσότερα από 45 λεπτά συνέχισαν στον Παναθηναϊκό την προετοιμασία τους για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν άλλαξε κάτι στους απόντες, θεραπεία για Διούδη και Κουρμπέλη...

Ο Λάζλο Μπόλονι γι' ακόμα μια μέρα άφησε τους Κουρμπέλη και Διούδη να κάνουν θεραπεία, συνεχίζοντας το πρόγραμμα που τους έχει συσταθεί από το τεχνικό επιτελείο με τον Καραγιάννη να κάνει ατομικό λόγω τενοντίτιδας στην επιγονατίδα και τον Μπεκ να προπονείται επίσης μόνος του.

Απόντες με άδεια παρέμειναν οι Μαουρίσιο, Σαβιέρ και Κόναν.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, εκείνοι έπαιξαν διπλό σε όλο το γήπεδο για περισσότερα από 45 λεπτά μετά το ζέσταμα και τις ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ, η μέρα έχει και δεύτερη προπόνηση που προγραμματίστηκε για τις 17:00.

Διαβάστε επίσης:

Nτρεοσί: «Μη ανεκτές συμπεριφορές, κάποιοι θα φύγουν και κάποιοι θα έρθουν»!

Παναθηναϊκός: Λόγω προσωπικού προβλήματος δεν επέστρεψε ο Μαουρίσιο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα