Παναθηναϊκός - Nτρεοσί: «Μη ανεκτές συμπεριφορές, κάποιοι θα φύγουν και κάποιοι θα έρθουν»!

Παναθηναϊκός - Nτρεοσί: «Μη ανεκτές συμπεριφορές, κάποιοι θα φύγουν και κάποιοι θα έρθουν»!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός - Nτρεοσί: «Μη ανεκτές συμπεριφορές, κάποιοι θα φύγουν και κάποιοι θα έρθουν»!

bet365

Ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Πιερ Ντρεοσί, χτύπησε... καμπανάκι στους παίκτες για τα πειθαρχικά παραπτώματα ενώ προανήγγειλε αποχωρήσεις και μεταγραφές τον Ιανουάριο!

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις την Τρίτη και ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Πιερ Ντρεοσί, δεν άφησε να περάσουν έτσι τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα τον τελευταίο καιρό, με τα πειθαρχικά παραπτώματα. Παράλληλα μίλησε για αποχωρήσεις και μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, είπε:

"Ελπίζω να περάσατε όμορφα στην άδεια σας και να ξεκουραστηκατε. Μπροστά μας έχουμε πολλά παιχνίδια και πρέπει όλοι να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Τον Ιανουάριο κάποιοι ποδοσφαιριστές θα φύγουν από την ομάδα, άλλοι θα έρθουν. Έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το ομαδικό πνεύμα. Είναι απαραίτητο για να ανεβάσουμε επίπεδο τον Παναθηναϊκό. Είδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν. Μιλάω γενικά και όχι ανά περίπτωση. Δεν είναι ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές σε μεγάλα επαγγελματικά κλαμπ"!

Θεραπεία ο Διούδης

Στα της προπόνησης, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορία της μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Διούδης, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μπεκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα