Τσόλακ: «Ξέρω ότι μπορώ να πετύχω πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ»

Τσόλακ: «Ξέρω ότι μπορώ να πετύχω πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Τσόλακ: «Ξέρω ότι μπορώ να πετύχω πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ»

bet365

Τι υποστήριξε ο Κροάτης επιθετικός αναφορικά με τα μεταγραφικά σενάρια που τον ήθελαν να συνεχίζει την καριέρα του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Ο Αντόνιο Τσόλακ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «net.hr» υποστήριξε ότι δεν τίθεται θέμα επιστροφής του στην Κροατία και πως ο ίδιος είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις που έχει με τον ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας το ξεκίνημά του: «κάθε αρχή και δύσκολη».

Σχετικά με τα μεταγραφικά σενάρια είπε: «Είναι απλώς φήμες των ΜΜΕ. Ο εκπρόσωπος μου πιθανότατα θα γνώριζε αν υπήρχε κάτι και θα μου το έλεγε, αυτός χειρίζεται τέτοιου είδους θέμα. Ξέρω ότι η Ντιναμό ήθελε να με αποκτήσει και στο παρελθόν. Ειλικρινά δεν θέλω να πω πολλά για τα σενάρια αυτά. Και αυτό διότι είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με την ασπρόμαυρη φανέλα, όπως έκανα αντίστοιχα όταν ήμουν στην Ριέκα. Δεν θα ήταν δίκαιο για την ομάδα μου να σχολιάζω διαφορετικά τα σενάρια αυτό. Είμαι στον ΠΑΟΚ εδώ και λίγους μήνες.

Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα και ευχαριστημένος από τις συνθήκες που βρήκα εδώ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και στην απήχηση που έχει στους φιλάθλους αλλά και στην οργάνωση του. Έχω ακόμη πολλά να αποδείξω και δρόμο μπροστά μου και ξέρω ότι μπορώ να πετύχω πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ».

Ο Κροάτης επιθετικός, όπως εξήγησε, δεν αισθάνεται πίεση για το ότι έχει πετύχει μόλις ένα γκολ από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα. «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει πολλούς και φανατικούς οπαδούς. Έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από αυτούς και όλοι προσπαθούν να με βοηθήσουν. Φυσικά κάθε νέο ξεκίνημα είναι δύσκολο και αυτό ισχύει και για μένα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και έπρεπε άμεσα να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας.

Έπρεπε να γνωρίσω πολύ γρήγορα τους νέους μου συμπαίκτες με τους οποίους, μην ξεχνάτε δεν έκανα προετοιμασία. Θα βελτιώνομαι με τον καιρό, θα βελτιώνονται και τα στατιστικά μου, παίρνοντας μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Δεν αισθάνομαι πίεση, αυτό είναι δεδομένο. Άλλωστε υπέγραψα τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα