Ατρόμητος: Σε ανοιχτή γραμμή με τον Ρισβάνη η Ανόρθωση

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Σε ανοιχτή γραμμή με τον Ρισβάνη η Ανόρθωση

bet365

Σε συζητήσεις με την Ανόρθωση βρίσκεται ο Σπύρος Ρισβάνης, το συμβόλαιο του οποίου με τον Ατρόμητο λήγει το καλοκαίρι.

Σε προχωρημένες επαφές με την Ανόρθωση φαίνεται πως βρίσκεται ο Σπύρος Ρισβάνης. Ο εκ των αρχηγών του Ατρόμητου, δεν αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό τους με τους Περιστεριώτες κι εδώ και πολύ καιρό αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Την μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε, ο κεντρικός αμυντικός έφτασε κοντά στην αποχώρησή του με τους Περιστεριώτες να παίρνουν μάλιστα και κάποια λεφτά, ωστόσο τότε δεν μπόρεσε να έρθει η συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές. Πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς από την Παρασκευή ο ποδοσφαιριστής μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί για το καλοκαίρι.

Όμως, η Ανόρθωση που κοιτάει πολύ ζεστά την περίπτωσή του και μάλιστα του έχει καταθέσει μια αρκετά δελεαστική προσφορά, θέλει να τον αποκτήσει άμεσα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει είτε να πληρώσει τον Ατρόμητο, είτε ο Ρισβάνης να βρει την χρυσή τομή ώστε να μείνει νωρίτερα ελεύθερος. Το πρώτο σενάριο είναι απίθανο, με τους Κύπριους να μην έχουν διάθεση να δώσουν λεφτά για έναν ποδοσφαιριστή που σε έξι μήνες μένει ελεύθερος, και πλέον όλα φαίνεται πως είναι στα χέρια του Έλληνα στόπερ.

Οι σχέσεις του Ρισβάνη με την διοίκηση του Ατρόμητου είναι εξαιρετικές. Ο διεθνής αμυντικός, θα προσπαθήσει λοιπόν να βρεθεί η χρυσή τομή με τους ανθρώπους του «αστεριού» ώστε να καταφέρει να μείνει ελεύθερος για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην κυπριακή ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα