Άρης: Ο Χάουτον άφησε ανοιχτό παράθυρο για τον Γκερέρο!

Άρης: Ο Χάουτον άφησε ανοιχτό παράθυρο για τον Γκερέρο!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Ο Χάουτον άφησε ανοιχτό παράθυρο για τον Γκερέρο!

bet365

Ο Άρης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και ο προπονητής του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, Κρις Χάουτον, δεν απέρριψε το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ισπανού επιθετικού.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο είναι εκ των βασικών επιλογών του Άρη για την κορυφή της επίθεσης. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021, υπάρχει όμως και ο όρος της επέκτασής του για έναν ακόμη χρόνο. Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Κρις Χάουτον, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γκερέρο τον προσεχή Ιανουάριο, δεδομένου του ότι δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής αλλά και ρόλο στην ομάδα. O Γκερέρο αγωνίστηκε σε εννιά παιχνίδια, μόλις στα τέσσερα είχε φανέλα βασικού και γενικώς δεν μετρά περισσότερα από 391 αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Τσάμπιονιπ.

Ο Χάουτον δεν θέλησε να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το μέλλον του 30χρονου επιθετικού καθώς σε σχετική ερώτηση αναφέρθηκε γενικώς στις κινήσεις στις οποίες πρέπει να προχωρήσει η ομάδα του με την προοπτική να αποκτήσει ισορροπία. «Μπορούμε να θέσουμε το θέμα ως εξής: Με την ομάδα που διαθέτουμε και τον αριθμό (των παικτών) που έχουμε σ’ αυτή, υπάρχει σοβαρή σκέψη να στηριχθούμε στους παίκτες οι οποίοι μπορούν να παίξουν περισσότερα λεπτά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Θα προσπαθήσουμε να παραχωρήσουμε δανεικούς κάποιους ποδοσφαιριστές. Τώρα, ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες, δεν μπορούμε να πούμε το παραμικρό έως ότου τελειώσει κάτι, θα είναι άδικο εξάλλου απέναντι στους ποδοσφαιριστές και πιθανόν αυτή τη στιγμή να μην είμαστε απόλυτα βέβαιοι για το ποιοι θα είναι αυτοί. Πρέπει όμως να δημιουργήσουμε συνθήκες ισορροπίας στην ομάδα. Σίγουρα έχουμε πάρα πολλούς παίκτες στην ομάδα».

Πάντως τα τοπικά ΜΜΕ στο Νότιγχαμ επιμένουν ότι στο πλάνο της Φόρεστ είναι η αποδέσμευση του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και η απόκτηση άλλου επιθετικού με σκοπό να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα