«Η Πόρτο θα πρέπει να ματσάρει οποιαδήποτε πρόταση για τον Ρέαμπτσιουκ, άνω των 500.000 ευρώ»

«Η Πόρτο θα πρέπει να ματσάρει οποιαδήποτε πρόταση για τον Ρέαμπτσιουκ, άνω των 500.000 ευρώ»

Gazzetta team
«Η Πόρτο θα πρέπει να ματσάρει οποιαδήποτε πρόταση για τον Ρέαμπτσιουκ, άνω των 500.000 ευρώ»

bet365

Στην Πορτογαλία μετέδωσαν πως ναι μεν υφίσταται η ρήτρα επαναγοράς του Μολδαβού μπακ από τους «Δράκους», όμως εάν υπάρχει πρόταση που την ξεπερνά θα πρέπει εκείνοι να την «ισοφαρίσουν»
Νέα δεδομένα υπάρχουν πλέον γύρω από τη ρήτρα που διατηρεί η Πόρτο για την επαναγορά του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος βρίσκεται στην «καθημερινότητα» του Ολυμπιακού.
Η «O Jogo» ήταν εκείνη που ανέφερε πως οι «Δράκοι» εξετάζουν το σχετικό ενδεχόμενο, αφού ο 22χρονος αριστερός μπακ ήταν στο δυναμικό τους και εκείνοι τον παραχώρησαν στην Πάσος Φερέιρα.
Το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου υπήρξαν αναφορές πως αυτή ανέρχεται στις 500.000 ευρώ, όμως μερίδα του Τύπου της χώρας αναφέρει σήμερα (28/12) πως ναι μεν το buy in είναι τόσο αλλά εφόσον υφίσταται επίσημη πρόταση για την απόκτηση του νεαρού οπισθοφύλακα που να το ξεπερνά, από το Ντραγκάο θα πρέπει να τη «ματσάρουν» για να τον κάνουν δικό τους. Δηλαδή να καταθέσουν ίδια. Μάλιστα γίνεται λόγος για πρόταση των «ερυθρολεύκων» μεγαλύτερο της σχετικής οψιόν, χωρίς πάντως να είναι 3,5 εκατομμύρια που θέλουν στην Πάσος. Αρα με αυτά τα δεδομένα στην Πόρτο δεν «φτάνουν» 500.00 ευρώ για να πάρουν τον νεαρό, αλλά θα πρέπει να δαπανήσουν τα χρήματα που δίνουν από το λιμάνι.
Το σχετικό δημοσίευμα σχολιάζει πως από το Οπόρτο το «σκέφτονται», ενώ γίνεται λόγος πως τα δικαιώματα του παίκτη είναι «σπασμένα» σε 40% στην Πόρτο, 40% στην Πάσος Φερέιρα και 20% στον εκπρόσωπο του Ρέαμπτσιουκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα