Παναθηναϊκός: «Κρυφή» κίνηση ανθρωπιάς στη Θεσσαλονίκη πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ! (vid)

Παναθηναϊκός: «Κρυφή» κίνηση ανθρωπιάς στη Θεσσαλονίκη πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ! (vid)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: «Κρυφή» κίνηση ανθρωπιάς στη Θεσσαλονίκη πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ! (vid)

bet365

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και μάλιστα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, βοηθώντας τη σίτιση 100 συνανθρώπων της Θεσσαλονίκης στις γιορτές.

Την ανθρωπιά της έδειξε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, προχώρησαν σε μια σπουδαία κίνηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» λίγο πριν ταξιδέψουν για την Θεσσαλονίκη ώστε να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ, επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Στα καλά καθούμενα» Στέφανο Σαράτση.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο, που καθημερινά τους τελευταίους μήνες φροντίζει τη σίτιση δεκάδων πολιτών της Θεσσαλονίκης που το έχουν ανάγκη. Στην επικοινωνία που είχαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, αφού συμφώνησαν για τα θέματα διατροφής της ομάδας όσο βρέθηκε στην πόλη, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Σαράτσης με βίντεο που ανέβασε πριν λίγες μέρες, με πρωτοβουλία της «πράσινης» ΠΑΕ καλύφθηκαν όλα τα έξοδα για τη διατροφή των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη και ζουν στη Θεσσαλονίκη.

Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τα έξοδα διατροφής 100 και πλέον ανθρώπων της Θεσσαλονίκης μέσα στις γιορτές, που το είχαν πραγματικά ανάγκη. Μια πραγματικά σπουδαία κίνηση, που γίνεται ακόμα σπουδαιότερη από το γεγονός πως οι «πράσινοι» δεν το δημοσιοποίησαν, κάτι που έκανε ο ίδιος ο Στέφανος Σαράτσης!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα