Παναθηναϊκός: Το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου καθορίζει το... ευρωπαϊκό του μέλλον

Παναθηναϊκός: Το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου καθορίζει το... ευρωπαϊκό του μέλλον

Νίκος Μαρούδας
Παναθηναϊκός: Το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου καθορίζει το... ευρωπαϊκό του μέλλον

bet365

Μία εβδομάδας μας χωρίζει από την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος και εκείνες οι πρώτες αγωνιστικές ίσως να κρίνουν αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να χτυπήσει την τέταρτη θέση, με το πρόγραμμα να είναι αρκετά βατό.

Τα καλά αποτελέσματα που έφερε στο τέλος του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός, τον έφεραν στην πέμπτη θέση και τον κράτησαν... ζωντανό σε κάτι που φαινόταν αδύνατο στην αρχή του πρωταθλήματος, την τέταρτη θέση. Η ομάδα του Μπόλονι βρίσκεται στο -6 από την τέταρτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και γνωρίζει πως οι πρώτες αγωνιστικές του δεύτερου γύρου θα είναι οι πλέον κρίσιμες.

Το πρόγραμμα σε εκείνα τα παιχνίδια είναι ευνοϊκό για το «τριφύλλι», που με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Άρη, μπορεί και πρέπει να κάνει το απόλυτο στα υπόλοιπα!

Τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα, τα δύο με ομάδες της ουράς

Ο δεύτερος γύρος αρχίζει αρκετά απαιτητικός για όλες τις ομάδες της Super League Interwetten. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως από την επόμενη Κυριακή, οι ομάδες σε διάστημα μίας εβδομάδας θα κληθούν να δώσουν τρία παιχνίδια.

Έτσι κι ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί την Κυριακή 3/1, την Τετάρτη 6/1 και την Κυριακή 10/1! Τρία παιχνίδια με ελάχιστη ξεκούραση, τα οποία όμως είναι με βατούς αντιπάλους. Σε αυτό σημαντικό ρόλο θα παίξει ο παράγοντας Λεωφόρος! Ο Παναθηναϊκός, κάνει ποδαρικό στο 2021 με δύο αναμετρήσεις σε μία εβδομάδα στην ιστορική του έδρα.

Αρχίζει την χρονιά με τον έκτο Αστέρα, ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος ώστε να καταφέρει να αρχίσει να χτίζει μια διαφορά κι από την έκτη θέση, αλλά κι από τις ομάδες που διεκδικούν είσοδο στα play off ώστε να είναι πιο ήρεμος σε αυτό τον τομέα. Στη συνέχεια θα βρεθεί στη Ριζούπολη για να αντιμετωπίσει τον 11ο της βαθμολογίας Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος μπορεί να έδειξε ένα καλύτερο πρόσωπο στο τέλος του πρώτου γύρου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως μπορεί να θεωρηθεί σημαντικό εμπόδιο για τους «πράσινους».

Η κουραστική πρώτη εβδομάδα του 2021, ολοκληρώνεται για τους ποδοσφαιριστές του Μπόλονι με το πιο βατό από τα τρία παιχνίδια, αυτό με την προτελευταία ΑΕΛ. Η ομάδα της Λάρισας έχει πολλά προβλήματα φέτος και ο Παναθηναϊκός που θέλει να βρεθεί στην τέταρτη θέση και να διεκδικήσει την Ευρώπη μέσω των play off απλά πρέπει να την κερδίσει στη Λεωφόρο!

Η δύσκολη και κρίσιμη έξοδος στο «Κλ. Βικελίδης»

Μετά από αυτά τα τρία βατά παιχνίδια, ακολουθεί το πρώτο ταξίδι για το 2021 στη Θεσσαλονίκη. Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στη βόρεια Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον εντυπωσιακό φέτος Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, είναι η έκπληξη της σεζόν έχοντας κλείσει τον πρώτο γύρο στη δεύτερη θέση.

Στα θετικά για το «τριφύλλι» είναι το εξαιρετικό πρόσωπο που έχει δείξει σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Ίσως αυτό το παιχνίδι, εφόσον όλα έχουν πάει καλά στα προηγούμενα τρία, να είναι και το πλέον κρίσιμο για τις ελπίδες για την τέταρτη θέση.

Από εκεί και πέρα, πάλι οι «πράσινοι» θα έχουν σχετικά βατό πρόγραμμα μέχρι την 21η αγωνιστική καθώς θα έχουν να αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ (εντός), τον Βόλο (εκτός) και την Λαμία (εντός), πριν βρεθούν στο Περιστέρι για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι έχει μπροστά της ένα ιδανικό πρόγραμμα στην έναρξη του δεύτερου γύρου, ακόμα και για το 4 στα 4, το οποίο αν το εκμεταλλευτεί θα είναι για τα καλά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της τέταρτης θέσης και του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα