Παναθηναϊκός: To πρώτο «όχι» της Αντβέρπ για Ζε και η... επιστροφή του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός: To πρώτο «όχι» της Αντβέρπ για Ζε και η... επιστροφή του Τριφυλλιού

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: To πρώτο «όχι» της Αντβέρπ για Ζε και η... επιστροφή του Τριφυλλιού

bet365

O Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε έχει μιλήσει με τον Μπόλονι, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την κρούση, αλλά η Αντβέρπ δεν απάντησε θετικά. Παρ' όλα αυτά περιμένει άμεσα μια ικανοποιητική πρόταση.

Ποιο θα είναι το μέλλον του Λάμκελ Ζε; Την ώρα που ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής απολαμβάνει τις διακοπές του, ο Λάζλο Μπόλονι πιέζει τον Παναθηναϊκό να προβεί στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο, οι «πράσινοι» έχουν μπει ζεστά στη μάχη για τον Ζε, έχουν κάνει την πρώτη κρούση, η οποία όμως ήταν αρνητική, μιας και υπήρξε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Τελείωσε το θέμα; Φυσικά και όχι. Οι Βέλγοι δημποσιογράφοι υποστηρίζουν πως ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει με βελτιωμένη πρόταση, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός έχει στην κορυφή της λίστας του τον Καμερουνέζο εξτρέμ. Η Αντβέρπ θέλει εγγυήσεις, αλλά και ρευστό, γι αυτό και βάζει υποχρεωτική οψιόν που κυμαίνεται κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί δανεισμό για έξι μήνες, όμως ο Ζε αρέσει πολύ και είναι πολύ πιθανή - αν όχι βέβαιη - η επιστροφή στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Οι Βέλγοι επιμένουν πως ο Καμερουνέζος είναι θετικός στην αποχώρησή του, μιας και φέρεται να έχει μιλήσει ήδη με τον Λάζλο Μπόλονι. Παράλληλα, με τον Ιβάν Λέκο ο Ζε δεν έχει προοπτική στον σύλλογο, ωστόσο ο Κροάτης τεχνικός είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα. Βέβαια, ο παίκτης έχει διαμηνήσει στη διοίκηση πως δεν θέλει να περιμένει τις εξελίξεις, μιας και βιάζεται να μάθει το μέλλον του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα