Ολυμπιακός: Η Γαλλία ίσως ξαναβγάλει λαβράκι για τον αριστερό μπακ! (vid)

Ολυμπιακός: Η Γαλλία ίσως ξαναβγάλει λαβράκι για τον αριστερό μπακ! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η Γαλλία ίσως ξαναβγάλει λαβράκι για τον αριστερό μπακ! (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αφήσει την αγορά της Γαλλίας για τη θέση του αριστερού μπακ με το όνομα του Καρόλ να είναι ένα ακόμα στη λίστα των περίπου δέκα παικτών που εξετάζονται.

Καμαρά, Μπα και Σισέ. Και τόσοι άλλοι παίκτες από τη γαλλική αγορά από την εποχή που ο Φρανσουά Μοντέστο ήταν ακόμα παίκτης (στόπερ, δεξί μπακ, εξάρι και αρχηγός) στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες δεν την έχουν αφήσει τη γαλλική αγορά και ψάχνουν το επόμενο νέο «λαβράκι» που μπορεί κάλλιστα να αφορά τη θέση του αριστερού μπακ.

Ένα νέο όνομα για τη θέση αυτή είναι του Λιονέλ Καρόλ. Ενα όνομα που μπαίνει σε μία λίστα επιλογών από περίπου 10 παίκτες. Είναι 29 ετών με καταβολές από τη Μαρτινίκα αλλά κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, που παίζει ως στόπερ, αριστερός μπακ και αριστερός χαφ. Η βασική του θέση είναι αυτη του αριστερού μπακ (ενίοτε και χαφ). Παίκτης του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2021, συνεπώς έχει την προοπτική ακόμα και πώλησης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Προϊόν των Ακαδημιών της Ναντ, που έχει θητεία σε Πορτογαλία με Μπενφίκα, Τουρκία με Γαλατά και Ισπανία με Σεβίλλη. Φέτος είναι στη Στρασμπούρ έχοντας 13 συμμετοχές.

Γενικότερα στο Λιμάνι... ξεσκονίζουν τη γαλλική αγορά. Πάντα βέβαια το ζητούμενο είναι να βρεθεί μία πολύ καλή λύση για αριστερό μπακ και να μπορεί να έρθει άμεσα.

Πηγή φωτογραφίας: RC Strasbourg Alsace

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα