Παναθηναϊκός: Ήρθε ο χλοοτάπητας, έπιασαν δουλειά τα φώτα

Παναθηναϊκός: Ήρθε ο χλοοτάπητας, έπιασαν δουλειά τα φώτα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ήρθε ο χλοοτάπητας, έπιασαν δουλειά τα φώτα

bet365

Συνεχίζονται οι εργασίες στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, καθώς έφτασε το κομμάτι από την Ιταλία και έπιασαν δουλειά τα ειδικά φώτα.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου. Έφτασαν τα ειδικά φώτα μεγάλης ισχύος που βοηθούν στη γρηγορότερη φωτοσύνθεση, τα οποία ήρθαν από την Ολλανδία, κοστίζουν ακριβά και τοποθετήθηκαν ήδη. Πρώτη φορά φώτα τέτοιας ισχύος χρησιμοποιούνται σε ελληνικό γήπεδο.

Το προβληματικό κομμάτι χλοοτάπητα ξηλώθηκε και αντικαθίσταται από νέο, ειδικής ποιότητας που ήρθε σήμερα από την Ιταλία. Οι εργασίες τοποθέτησης του νέου κομματιού - από την πλευρά της οδού Τσόχα μπροστά από τους πάγκους-θα ολοκληρωθούν αύριο. Επίσης έγιναν βελτιωτικά έργα στο αρδευτικό σύστημα και στρωθηκε ειδική άμμος που βοηθά στην πιο άμεση απορρόφηση νερού.

Στόχος είναι ο αγωνιστικός χώρος να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στις 3 Ιανουαρίου, να φτάσει στο τέλειο μέσα στον Ιανουάριο και όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Λεωφόρο για να μείνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα