Αντού: «Ήμουν καλύτερος του Ντι Μαρία, λάθος επιλογή η Μονακό»

Αντού: «Ήμουν καλύτερος του Ντι Μαρία, λάθος επιλογή η Μονακό»

Gazzetta team
Αντού: «Ήμουν καλύτερος του Ντι Μαρία, λάθος επιλογή η Μονακό»

bet365

Ο Φρέντι Αντού προχώρησε σε πρόχειρη ακτινογραφία της καριέρας του, αναφέρθηκε στον Άρη αλλά και στη χειρότερη απόφαση της ζωής του.

Ο Αμερικανός ποδοσφαιριστής – με ρίζες από την Γκάνα – αγωνίζεται πλέον στην Όστερλεν η οποία μετέχει στην 3η κατηγορία του σουηδικού Πρωταθλήματος. Η καριέρα του εξελίχθηκε αντιστρόφως ανάλογα των προσδοκιών, αλλά και των εκτιμήσεων που είχαν κατατεθεί. Μάλιστα, σε ηλικία 17 ετών είχε χαρακτηριστεί ως ο «Νέος Πελέ» και θεωρούταν δεδομένο ότι θα άφηνε το στίγμα του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Διανύοντας το 31ο έτος της ηλικίας του, ο Φρέντι Αντού, προχώρησε σε μια σύντομη αναδρομή, αναφέρθηκε στην καριέρα του η οποία άρχισε από τη Μπενφίκα, ενώ για περίπου έξι μήνες αγωνίστηκε και στον Άρη. «Το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου ήταν ο δανεισμός μου στη Μονακό από την Μπενφίκα. Το λέω μέσα από την καρδιά μου. Είναι μία από τις αποφάσεις που θα άλλαζα, αν είχα τη δυνατότητα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Δε θα το ξαναέκανε ποτέ», είπε.

Στάθηκε αρκετά σ’ εκείνο το διάστημα καθώς θεώρησε ότι ήταν το πλέον κομβικό στην καριέρα του. «Είχα τρεις διαφορετικούς προπονητές στην Μπενφίκα. Τότε η ομάδα δεν ήταν σε καλή κατάσταση και αναζητούσαν τρόπους να ξεφύγουν από αυτή την κατάσταση το συντομότερο δυνατό. Πήγα στην Μπενφίκα στην ίδια χρονική περίοδο με τον Ντι Μαρία και στην πρώτη χρονιά ήμουν καλύτερος από αυτόν. Παρόλ’ αυτά, αποφάσισα να πάω στη Μονακό και ο Ντι Μαρία έμεινε στην Μπενφίκα. Τελικώς, ο Ντι Μαρία είχε τη δυνατότητα να παίξει μ’ έναν άλλον προπονητή στη διάρκεια του χρόνου, έγινε βασικός και σε 1-2 χρόνια πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εγώ πήρα τη χειρότερη απόφαση στην καριέρα μου, γι’ αυτή μετανιώνω μέχρι σήμερα».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα