Το συγκινητικό μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους φίλους του ΠΑΟΚ (vid)

Το συγκινητικό μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους φίλους του ΠΑΟΚ (vid)

Gazzetta team
Το συγκινητικό μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους φίλους του ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Με αφορμή τον εορτασμό των Χριστουγέννων η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοίμασε ένα ξεχωριστό και διαφορετικό από άλλες χρονιές, βίντεο για όλους όσους στερούνται την Τούμπα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς ελέω Covid-19.
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

«Σε αυτό το Χριστουγεννιάτικο βίντεο πρωταγωνιστές είστε εσείς που τόσο μας λείψατε. Ας προσέχουμε όλοι τους ανθρώπους που μας χρειάζονται, ας μείνουμε ασφαλείς κι ας περιμένουμε τη στιγμή που θα σας υποδεχτούμε πάλι στην Τούμπα. Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους», αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι» στο παρακάτω βίντεο με τον Πάμπλο Γκαρσία στη συνέχεια να στέλνει ένα ξεχωριστό και συγκινητικό μήνυμα στους φίλους του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα