Κλάτενμπεργκ για το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: «Επρεπε να αποβληθεί ο Αϊτόρ, δεν έκανε πέναλτι ο Γιαννούλης» (vid)

Gazzetta team
Κλάτενμπεργκ για το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: «Επρεπε να αποβληθεί ο Αϊτόρ, δεν έκανε πέναλτι ο Γιαννούλης» (vid)

bet365

Ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ στην ανάλυση των φάσεων της 13ης αγωνιστικής τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να είχε μείνει με δέκα παίκτες στην Τούμπα, ενώ θεωρεί πως σωστά δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ των «πρασίνων».

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις της 13ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, όπως το συνηθίζει κάθε εβδομάδα.

Ο Κλάτενμπεργκ στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό θεωρεί πως κακώς δεν αποβλήθηκε ο Αϊτόρ στο μαρκάρισμα πάνω στον Γιαννούλη και πως οι «πράσινοι» σε αυτή τη φάση θα έπρεπε να είχαν μείνει με δέκα παίκτες.

«Η ΚΕΔ θεωρεί ότι αυτό το μαρκάρισμα θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα καθώς πρόκειται για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Ο παίκτης έρχεται με ταχύτητα και έχει τεντωμένο το πόδι του έχοντας ελάχιστες πιθανότητες να παίξει τη μπάλα. Βρίσκει με τις τάπες του παπουτσιού του τον αντίπαλο του στο πίσω μέρος του ποδιού του με το μαρκάρισμα να συνεχίζεται και να ολοκληρώνεται σε αυτό το σημείο του ποδιού», ανέφερε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής.

Επίσης ο Κλάτενμπεργκ έδωσε έμφαση και στη φάση κατά την οποία ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι από τον Γιαννούλη στον Αϊτόρ, τονίζοντας πως δεν υπάρχει παράβαση.

«Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση καθώς ο επιτιθέμενος βλέπει τον αμυνόμενο όταν οι δύο παίκτες τρέχουν προς την μπάλα και επιβραδύνει χρησιμοποιώντας το σώμα του για να μπλοκάρει τον αμυνόμενο και να δημιουργήσει μια επαφή προσπαθώντας να κερδίσει πέναλτι», υπογράμμισε ο Κλάτενμπεργκ.

Το βίντεο με όλες τις επίμαχες φάσεις της 13ης αγωνιστικής και την ανάλυση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα