Παπαϊωάννου: «Προέχει η υγεία, σοβαρός άνθρωπος ο Γρηγορίου»

Gazzetta team
Παπαϊωάννου: «Προέχει η υγεία, σοβαρός άνθρωπος ο Γρηγορίου»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα με τα κρούσματα κορονοϊού και κάλυψε απόλυτα τον προπονητή του
Για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της Λαμίας που πρόσφατα επλήγη από πολλά κρούσματα κορονοϊού και όχι μόνο μίλησε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στον Over-FM. Οπου και τόνισε πως προέχει η υγεία, ενώ «απάντησε» και στην πρόσφατη ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια και της ΑΕΛ. «Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τον φίλο μου τον Αλέξη. Το εάν έχουμε κρούσματα μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι υγειονομικές αρχές. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας έχει δέκα κρούσματα. Δεν είχαμε σκοπό να το πούμε, αλλά επειδή έχει πάρει δημοσιότητα το θέμα, επιβεβαιώνουμε πως ο Λουκάς Βύντρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η κατάσταση του είναι σταθερά καλή, αλλά ακόμα δεν είναι δυνατόν να πάρει εξιτήριο. Μιλάμε κάθε μέρα ωστόσο με τους γιατρούς και με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και το ΕΚΑΒ που έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά. Έχει πολλά κρούσματα η πόλη. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές δίνουν μάχη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε. «Το ποδόσφαιρο είναι για να τσακωνόμαστε για 90 λεπτά μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να τσακώνομαι εκτός γηπέδων. Σίγουρα όμως δεν θα δεχόμουν τέτοιες συμβουλές και δεν θα καθόμουν να το συζητήσω καν. Ο κ. Γρηγορίου είναι αξιόλογος και σοβαρός άνθρωπος. Το τι έλεγαν μεταξύ τους με τον κ. Κούγια δεν το γνωρίζω και δεν θα ασχοληθώ. Τώρα αν στη Λάρισα είχαν αναβάλλει το παιχνίδια για τέτοιους λόγος, θα έπρεπε να το είχε πει τότε ο κ. Κούγιας. Εκ των υστέρων δεν μπορώ να πω κάτι. Εγώ τον κ. Γρηγορίου μπορώ να τον κρίνω και ξέρω με τι έχω να κάνω».
Μετά είπε πως «όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στα σπίτια τους και πάμε βήμα, βήμα. Θα πρέπει να δούμε αν υπάρχουν άλλα κρούσματα και θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση». Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά. «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Και βαθμολογικά και υγειονομικά. Θέλουμε να ξεπεράσουμε πρώτα από όλα αυτό. Δεν επιδιώξαμε κιόλας κάτι από όλα αυτά. Μας ενδιαφέρει λοιπόν να περάσει όλο αυτό, να βγει ο αρχηγός μας από το νοσοκομείο και να φτιάξει η ψυχολογία μας, γιατί όπως καταλαβαίνεται είναι χάλια. Ας βγούμε από όλο αυτό πρώτα και τι θα βγει να πει ο κάθε πικραμένος δεν με ενδιαφέρει. Προέχει η υγεία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα