Άνχελ Λόπεθ: «Αξίζαμε τη νίκη»

Άνχελ Λόπεθ: «Αξίζαμε τη νίκη»

Gazzetta team
Άνχελ Λόπεθ: «Αξίζαμε τη νίκη»

bet365

Ο Βόλος άξιζε να πάρει τη νίκη στη Ριζούπολη σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας Άνχελ Λόπεθ.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ήμασταν πιο κοντά στην νίκη. Αν μια ομάδα άξιζε το τρίποντο ήμασταν εμείς και μάλιστα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Σούπερλιγκ. Είδατε την τελευταία ευκαιρία του Μπαρτόλο.

Έχουμε μια ομάδα που απαρτίζεται από παίκτες και προπονητικό τιμ γεμάτο νικητές. Έχουμε χάσει εκτός έδρας μόνο από τον Ολυμπιακό φέτος.

Προσπαθούμε να πάρουμε νίκες παντού. Το είπα στην πρώτη συνέντευξη. Πως αν και έχουμε 16 νέους παίκτες, είμαστε πεινασμένοι αλλά ταπεινοί. Είμαστε κοντά στην έκτη θέση και είμαστε χαρούμενοι

Ήρθα τέλη Αυγούστου προσπάθησα να φτιάξω μια ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι αλλά θέλουμε κι άλλα. Στο τέλος του πρώτου γύρου πρέπει να αναλύσουμε αλλά πρέπει και να θυμηθούμε ότι δεν χάσαμε από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ... είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά θέλουμε και νίκες εκτός από ισοπαλίες στον δεύτερο γύρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα