Τάνκοβιτς: «Δεν έχω δει ξανά την ευκαιρία που έχασα με τον Ολυμπιακό»

Τάνκοβιτς: «Δεν έχω δει ξανά την ευκαιρία που έχασα με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Τάνκοβιτς: «Δεν έχω δει ξανά την ευκαιρία που έχασα με τον Ολυμπιακό»

bet365

Στην μεγάλη χαμένη ευκαιρία που είχε στο ματς με τον Ολυμπιακό για να δώσει στην ΑΕΚ τη νίκη, στάθηκε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς αλλά και στην εικόνα της ομάδας του έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι. Δεν δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες και οι δύο προσπαθήσαμε να μην κάνουμε λάθη. Πιο πολύ ο τρόπος του αγώνα πήγε στο δυναμικό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα φθηνό γκολ αλλά ίσως αυτό μας ξύπνησε. Αντιδράσαμε και σκοράραμε το γκολ της ισοπαλίας. Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τη νίκη αν εγώ δεν έχανα εγώ την ευκαιρία στα τελευταία λεπτά».

Για την χαμένη του ευκαιρία: «Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δει ξανά το replay από την ευκαιρία που έχασα. Όλοι γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολος αγωνιστικός χώρος. Από εδώ και πέρα θα έχω στο μυαλό μου αυτόν τον παράγοντα πριν εκτελέσω».

Για το αν θεωρεί πως αδίκησαν τους εαυτούς τους: «Είμαι σίγουρος ότι και στα προηγούμενα παιχνίδια θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά περισσότερα. Θεωρώ ότι η ατμόσφαιρα που υπήρχε στα αποδυτήρια λειτούργησε σαν ξυπνητήρι για να μας δώσει ώθηση και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα πρέπει να αποτελέσει αφετηρία αυτό το παιχνίδι για να έχουμε το πνεύμα της μαχητικότητας μέσα στο γήπεδο».

Για το ματς με τον Βόλο: «Ελπίζουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με μία νίκη έτσι ώστε να κάνουμε μία καλή αρχή για την επόμενη χρονιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα