Παναθηναϊκός: Μία από τις λεπτομέρειες που τον οδήγησαν στην ήττα (pic)

Παναθηναϊκός: Μία από τις λεπτομέρειες που τον οδήγησαν στην ήττα (pic)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μία από τις λεπτομέρειες που τον οδήγησαν στην ήττα (pic)

bet365

Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες, ο Παναθηναϊκός έχασε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το Τριφύλλι θα μπορούσε να είχε φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας αν υπήρχε καθαρό μυαλό στην μεγάλη ευκαιρία του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός στην Τούμπα, όπως και στο Καραϊσκάκη, αλλά έφυγε με άδεια τα χέρια από την Θεσσαλονίκη. Τα μεγάλα παιχνίδια κρίνονται πολλές φορές στις λεπτομέρειες και το Τριφύλλι υστέρησε για ακόμη μία φορά σε αυτό το κομμάτι. Το σύνολο του Λάζλο Μπόλονι εκτός από το γκολ του Αϊτόρ και μια κεφαλιά του Σάντσες, δεν είχε καταφέρει να βρει άλλη μεγάλη ευκαιρία στο ματς. Μέχρι το 88᾽.

Μετά το λάθος του Πασχαλάκη, μπάλα στρώθηκε στον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ πεσμένος στο έδαφος, ο Έλληνας εξτρέμ αμαρκάριστος.

Σε αυτή την φάση, λοιπόν, κρίνεται μεταξύ άλλων και το παιχνίδι. Από πλάγια θέση, ο Χατζηγιοβάνης σουτάρει, με το κακό του αριστερό, η μπάλα πηγαίνει ψηλά άουτ και το Τριφύλλι πετάει στα σκουπίδια μια τεράστια ευκαιρία.

Το καθαρό μυαλό, η οξυδέρκεια, η σωστή επιλογή είναι αυτή που κάνει την διαφορά. Όπως θα δείτε, λοιπόν, στην παρακάτω φωτογραφία, η κακή επιλογή δεν έχει να κάνει με το σουτ του Έλληνα ποδοσφαιριστή αλλά με την απόφαση του να μην δώσει το σίγουρο γκολ στον Εμμανουηλίδη, ο οποίος είναι εντελώς μόνος του, σε κενή εστία!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα