Απόλλων Σμύρνης: «Καλό ταξίδι Ίμρε. Ο "μαέστρος" έφυγε»

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης: «Καλό ταξίδι Ίμρε. Ο "μαέστρος" έφυγε»

bet365

Τα ΜΜΕ της Ουγγαρίας μετέδωσαν ότι βρέθηκε το άψυχο σώμα του Ίμρε Κάτσενμπαχ κι ο Απόλλων Σμύρνης θρηνεί για τον σπουδαίο Ούγγρο, που πέρασε από την ομάδα από το 1990 έως το 1994.

Το συλλυπητήριο μήνυμα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»:

«Η οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης θρηνεί για τον χαμό του Ίμρε Κάτσενμπαχ. Ο «μαέστρος» δεν είναι πια εδώ. Όπως μετέδωσαν τα ΜΜΕ της Ουγγαρίας βρέθηκε το άψυχο σώμα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή o οποίος είχε εξαφανιστεί τον Σεπτέμβριο του 2009.

Γεννημένος στις 20 Σεπτεμβρίου 1964 στο Κισκούνχαλας της Ουγγαρίας, ο Ίμρε Κάτσενμπαχ έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης από το 1990 έως το 1994. Αγωνίστηκε και σε ΜΤΚ Ουγγαρίας, Ολυμπιακό Βόλου, Κερουλέτι, Σεζέντι, Ταπιοσέτσκο, Κόκα και Ρακοσμέντι.

Καλό ταξίδι Ίμρε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα