Ίνγκασον: «Αγωνιζόμαστε κόντρα σε όλους, βγάλαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη»!

Gazzetta team
Ίνγκασον: «Αγωνιζόμαστε κόντρα σε όλους, βγάλαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη»!

bet365

Ο Ισλανδός αμυντικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στη σημασία της νίκης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τι επισήμανε για τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Μαουρίτσιο.
Ο Ίνγκασον είπε στη NOVA για:
Τη νίκη στο ντέρμπι: Ήταν πολύ σημαντικό μετά τα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα. Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ αλλά κρατάμε το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε.
Το παιχνίδι: Ξεκίνησε πολύ καλά ο Παναθηναϊκός. Του επιτρέψαμε να βάλει ένα φτηνό γκολ. Βγάλαμε όμως αντίδραση και χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη.
Το εάν νιώθει ηγέτης: Ναι είναι ευθύνη μου. Να δίνω την εμπειρία μου και να μεταφέρω στα παιδιά το τι πρέπει να κάνουν. Ποιος είναι ο ΠΑΟΚ και τι κάνουμε εδώ. Είμαι σχεδόν 2 χρόνια εδώ. Παλεύουμε εναντίον όλων. Αγωνιζόμαστε κόντρα σε όλους. Η Τούμπα είναι το πιο καλό γήπεδο να παίζεις. Μπορεί να υπάρχει η πανδημία κα να μην έχουμε τον κόσμο μας αλλά πρέπει να παίρνουμε το αποτέλεσμα.
Τη συνέχεια: Είμαστε μία νέα ομάδα. Σίγουρα σε τέτοιους είδους παιχνίδια υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσεις. Όταν 'χτίζεις' νέα ομάδα θέλεις χρόνο. Δεν θέλουμε να μιλάμε πολύ. Θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο.
Τον Πάμπλο Γκαρσία: Ο Πάμπλο ξέρει καλά το τι είναι ο ΠΑΟΚ. Μπορεί να σταθεί δίπλα στο όνομα του ΠΑΟΚ. Μας μεταδίδει τη σιγουριά και το πάθος του. Είναι γύρω στους 2,5 μήνες στην ομάδα. Δουλεύουμε, θα χρειαστούμε χρόνο αλλά είναι πολύ ωραίο να δουλεύεις με έναν τέτοιον άνθρωπο.
Τις στατικές φάσεις: Είχαμε δουλέψει στις στατικές φάσεις. Μας βοήθησαν σήμερα. Γενικά το δουλεύουμε διότι είχαμε μελετήσει τον Παναθηναϊκό σε αυτές τις φάσεις.
Τον Μαουρίτσιο: Φανταστικό παιδί και φανταστικό παίκτης. Αξίζει κάθε σεβασμό και του ευχόμαστε καλή τύχη. Όχι βέβαια όταν έχει αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (γέλια).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα