Μπόλονι: «Μπορούσαμε την ισοπαλία, ο Βιγιαφάνιες έχει πρόβλημα συμπεριφοράς»!

Μπόλονι: «Μπορούσαμε την ισοπαλία, ο Βιγιαφάνιες έχει πρόβλημα συμπεριφοράς»!

Gazzetta team
Μπόλονι: «Μπορούσαμε την ισοπαλία, ο Βιγιαφάνιες έχει πρόβλημα συμπεριφοράς»!

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, για τις χαμένες ευκαιρίες στο φινάλε και τοποθετήθηκε δημόσια για την αντίδραση του Αργεντινού στην αλλαγή του!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Η ομάδα έκανε πολύ σημαντική προσπάθεια απόψε. Παρόλα αυτά αισθάνθηκα μια ανωτερότητα του ΠΑΟΚ. Κάναμε ευκαιρίες για να φύγουμε με έναν βαθμό από εδώ. Είχαμε απουσίες, έχει πρόβλημα ο αρχηγός μας, έχει πρόβλημα στην πλάτη ο Διούδης και έρχεται από μια θεραπεία που είχε κάνει στην Εθνική ομάδα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να απουσιάζουν σημαντικοί παίκτες. Όσοι έπαιξαν έκαναν ένα σωστό αγώνα.

Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως για να μείνουμε στις πρώτες θέσεις θα πρέπει να είναι ταπεινοί. Ο Βιγιαφάνιες έχει διάφορα προβλήματα και όχι μόνο με το πνεύμα του αλλά και με την συμπεριφορά του. Περιμένω τον παίκτη που θα κάνει το σωστό παιχνίδι και μετά θα φτάσω στον συμβιβασμό. Δυόμισι μήνες είμαι εδώ, κάνω αρκετή δουλειά και όταν είχα έρθει είχα μιλήσει για διάγνωση. Έχει γίνει η διάγνωση αλλά όπως ξέρετε, λείπει ακόμα το εμβόλιο κατά του ιού.

Και επειδή από αύριο φεύγουμε, να ευχηθώ καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα. Το δώρο τους το έκανα, οπότε έχουν μια ημέρα παραπάνω. Έχω μια πολύ θερμή σκέψη προς κάποιον που πέρασα εδώ στον πάγκο εξαιρετικές στιγμές. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος είναι ο Κώστας Ιωσηφίδης. Του εύχομαι καλή χρονιά και υγεία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα