Ολυμπιακός: Στα 4 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος πήρε 7 γκολ και 4 ασίστ από τους εξτρέμ του! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Στα 4 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος πήρε 7 γκολ και 4 ασίστ από τους εξτρέμ του! (vids)

bet365

Οι αριθμοί των τελευταίων αγώνων του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα ευημερούν ως προς τους πλάγιους επιθετικούς, που έχουν δώσει στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς 7 γκολ και 4 ασίστ!
Στο εντός έδρας 4-1 του πρωταθλήματος με τον Βόλο ο Ολυμπιακός έμεινε πίσω στο σκορ αλλά αντέδρασε και διέλυσε τον αντίπαλό του. Το 1-1 έγινε με... ηρωικό τρόπο και με αυτοθυσία από τον Μασούρα και ήταν η... απαρχή των γκολ σε αυτό το διάστημα για τους Πειραιώτες.
Στην αναμέτρηση με τη Λαμία εκτός έδρας ο πειραϊκός σύλλογος νίκησε με σκορ 0-6. Σε αυτό το ματς ο Μασούρας είχε ασίστ, ο Σουντανί είχε γκολ με πέναλτι (το οποίο κέρδισε ο Ραντζέλοβιτς μαζί με την αποβολή του Σαραμαντά), ο Ραντζέλοβιτς είχε ασίστ στον Κάιπερς και ο Μασούρας σκόραρε μετά από ασίστ του Ανδρούτσου.
Στο εξ' αναβολής ντέρμπι με την ΑΕΚ χρίστηκε σκόρερ για τον Ολυμπιακό στο 1-1 ο Βρουσάι. Κλείνοντας στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ο Σουντανί ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια ο Μπρούμα έβγαλε ασίστ σε γκολ του Μασούρα. Ο Μπρούμα μετά έκανε το 4-1 με προσωπική κούρσα ενώ στο 5-1 με τον Ελ Αραμπί την ασίστ την είχε ο Μασούρας!
Να τονιστεί πως πρώτη φορά σε ένα ματς με τον Ολυμπιακό ο Μπρούμα είχε 1 γκολ και 1 ασίστ. Με αυτά και με αυτά ο Μασούρας έχει φτάσει στα 6 γκολ σε 11 αγώνες και 664 λεπτά και έχει και 3 ασίστ πίσω από τις 7 του Φορτούνη. Ο Έλληνας εξτρέμ είναι 2ος τοπ σκόρερ των Πειραιωτών πίσω από τα 11 γκολ του Ελ Αραμπί και 2ος κορυφαίος στις ασίστ πίσω από τις 7 του Φορτούνη! Με αυτά και με αυτά ο Μαρτίνς έχει πάρει στα ματς με Βόλο, Λαμία, ΑΕΚ και ΑΕΛ επτά γκολ και τέσσερις ασίστ από τους εξτρέμ του!

Συμπερασματικά οι αριθμοί των εξτρέμ των Πειραιωτών στα τελευταία 4 παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα:

Μασούρας: 3 γκολ και 2 ασίστ

Σουντανί: 2 γκολ

Μπρούμα: 1 γκολ και 1 ασίστ

Βρουσάι: 1 γκολ

Ραντζέλοβιτς: 1 ασίστ και 1 κερδισμένο πέναλτι

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα