Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης: Το γκολ του Μεντόσα που ακυρώθηκε μέσω VAR! (vid)

Gazzetta team
Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης: Το γκολ του Μεντόσα που ακυρώθηκε μέσω VAR! (vid)

bet365

O Mεντόσα ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό στο 73', αλλά το γκολ μετά από αρκετή ώρα ακυρώθηκε μέσω του VAR για μια φάση... που την έχασαν τα «τέσσερα μάτια» του Τζοβάρα και του βοηθού του!

Η φάση του 73ου λεπτού «γύρισε» αρκετά πίσω ώστε να ακυρωθεί το γκολ του παίκτη του Παναιτωλικού. Ο επόπτης Τζιώτζιος υπέδειξε οφσάιντ, αλλά ο Κνετ αντί να σταματήσει τη μπάλα και να την κλωτσήσει, την έδωσε γρήγορα με τα χέρια και στην εξέλιξη αυτής της επίθεσης ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με το γκολ του Μεντόσα. Με το γράμμα του νόμου η απόφαση του VAR είναι σωστή, αλλά επί της ουσίας ο Παναιτωλικός... τιμωρήθηκε επειδή ο (γενικά κάκιστος σε όλο τον αγώνα) Τζοβάρας και ο βοηθός του δεν είδαν μπροστά στα μάτια τους το προφανές!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα