Ολυμπιακός: Κυρίαρχος των μεταγραφών ο Εμβιλά με 79% στις ψήφους! (vid)

Ολυμπιακός: Κυρίαρχος των μεταγραφών ο Εμβιλά με 79% στις ψήφους! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Κυρίαρχος των μεταγραφών ο Εμβιλά με 79% στις ψήφους! (vid)

bet365

Ο Γάλλος έμπειρος χαφ ήταν εκείνος που ψηφίστηκε από το αναγνωστικό κοινό του Gazzetta.gr με διαφορά ως η κορυφαία φετινή προσθήκη του Ολυμπιακού.
Η αξιολόγηση των μεταγραφών στον Ολυμπιακό ουσιαστικά επικεντρώνεται σε οκτώ πρόσωπα. Είναι οι Εμβιλά, Ντρέγκερ, Βινάγκρε, Πέπε, Ραφίνια, Χολέμπας, Τιάγκο Σίλβα και Μπρούμα. Από τους παραπάνω παίκτες ο Χολέμπας δεν αποκτήθηκε για βασικός αριστερός μπακ αλλά παρόλα αυτά λόγω της αστοχίας της επιλογής του Βινάγκε αναγκάστηκε στα 36 του να παίζει σερί παιχνίδια.
Όπως και ο Ραφίνια στα 35 του επιβαρύνθηκε με συνεχόμενα ματς και λόγω του γεγονότος ότι ο Ντρέγκερ χτύπησε και δεν αγωνίστηκε τόσο (έπαιξε σε 4 ματς για την ακρίβεια και με τη θλάση που υπέστη με τον Βόλο τέθηκε off). Από πλευράς αξιολόγησης προφανώς το... ταμείο δεν μπορεί να αφήνει ευχαριστημένο τον Ολυμπιακό. Πήρε πολλά από τον εξαιρετικό Εμβιλά, οι δύο ακραίοι του μπακ - παρά τις συγκρίσεις με Ομάρ και Τσιμίκα - προσπάθησαν πολύ αλλά από εκεί και πέρα από τις άλλες προσθήκες του πήρε από μικρή / λίγη έως ελάχιστη ή μηδαμινή βοήθεια. Παίκτες όπως οι Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα και Πέπε έδειξαν κάποια καλά στοιχεία αλλά και από τους τρεις οι Πειραιώτες περίμεναν πολλά περισσότερα.
Το αναγνωστικό κοινό του Gazzetta έκανε τις επιλογές του (όπως μπορείτε να δείτε εδώ) και πήγε στην πρώτη θέση τον Εμβιλά. Η αυτοδυναμία του Γάλλου (ο οποίος μέχρι και πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ είχε 18 ματς με 1 γκολ - τη γκολάρα του στη Λαμία - και 1 ασίστ) είναι δεδομένη μέσα από το 79% που έλαβε.

Οι πρώτες μεταγραφές σε ποσοστά ψήφων:

Εμβιλά: 79%
Ραφίνια: 8%
Χολέμπας: 5%

Οι μεταγραφές με τα πιο μικρά ποσοστά:

Βινάγκρε: 3%

Ντρέγκερ: 1%

Πέπε: 1%

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα