Παναθηναϊκός: Μέσα ο Κουρμπέλης, μεγάλη επιστροφή για Χατζηθεοδωρίδη!

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Κουρμπέλης, μεγάλη επιστροφή για Χατζηθεοδωρίδη!

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Μέσα ο Κουρμπέλης, μεγάλη επιστροφή για Χατζηθεοδωρίδη!

bet365

Αρχηγού παρόντος η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα. Στο γυμναστήριο έμεινε ο Διούδης δίχως να υπάρχει ανησυχία, μεγάλη μέρα για τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη!

Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τον «Κούρμπε» να δουλεύει κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του έπειτα από λίγες μέρες αποφόρτισης, με τον Έλληνα χαφ να προπονείται σε φουλ ρυθμούς στο Κορωπί.

Αντίθετα, στο γυμναστήριο έμεινε ο Σωκράτης Διούδης, δίχως όμως να υπάρχει κάποια ανησυχία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά έπειτα από πέντε μήνες και τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης στην Τούμπα, επιστρέφει το απόγευμα στις προπονήσεις της ομάδας αφήνοντας το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούσε το τελευταίο διάστημα!

Οι γιατροί του έδωσαν το «ok» και ο νεαρός φουλ μπακ θα δώσει κανονικά το «παρών» στο πρόγραμμα που έχει ετοιμαστεί για τις επόμενες ώρες στο «Γ.Καλαφάτης». Μαζί του θα προπονηθεί και ο Χρήστος Σέχου που ξεπέρασε το δικό του πρόβλημα τραυματισμού.

Απόντες από το πρωινό πρόγραμμα – το οποίο είχε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο – ήταν οι Αντονίτο, Σαβιέρ και Μολό με άδεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα