Σίλβα: «Νιώθω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου»

Gazzetta team
Σίλβα: «Νιώθω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου»

bet365

Ο Σιάντε Σίλβα μίλησε για το ισχυρό κίνητρο του Άρη στον αγώνα (19/12, 19:30) με τον ΟΦΗ στην Κρήτη καθώς επίσης και για τον ρόλο του Άκη Μάντζιου στη δική του αγωνιστική παρουσία.

Ο Πορτογάλος επιθετικός του Άρη παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports και αναφέρθηκε αρχικά στον αγώνα με τον ΟΦΗ. «Πάντα θέλουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις. Είμαστε στη δεύτερη θέση και σίγουρα θα διατηρηθούμε σ’ αυτή αν κερδίσουμε τον ΟΦΗ. Αυτό μας δίνει μεγάλο κίνητρο», είπε και ρωτήθηκε για το αν η ομάδα έδιωξε από το μυαλό της το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. «Εννοείται. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα άλλο παιχνίδι. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το κερδίσαμε, το αφήσαμε πίσω μας και πλέον το μυαλό μας βρίσκεται στον αγώνα με τον ΟΦΗ που είναι πολύ σημαντικό για μας».

Σε ερώτηση για την αγωνιστική κατάσταση του Άρη και τα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα απάντησε… «στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι καλές και οι κακές στιγμής κι αυτή τη στιγμή είμαστε σε καλό μονέντουμ. Προσπαθούμε να κρατήσουμε τα καλά σημεία, να διατηρήσουμε το εξαιρετικό κλίμα που έχουμε στην ομάδα αλλά και να το ενισχύσουμε».

Σχετικά με τον ΟΦΗ, υποστήριξε ότι… «είναι μια καλή ομάδα, την είδαμε στο βίντεο την οποία έχουμε αναλύσει. Έχει καλούς παίκτες και ιδιαίτερα στην επιθετική γραμμή. Θέλουμε να κερδίσουμε, έχοντας σεβασμό για τον αντίπαλο. Κι εμείς έχουμε καλούς παίκτες, θα πρέπει να είμαστε συνεπείς στο τακτικό κομμάτι για να κερδίσουμε».

Αναφορικά με το επίπεδο δικής του απόδοσης, τόνισε: «Νιώθω καλά. Εισπράττω καθημερινά την εμπιστοσύνη του προπονητή μου, μου δίνει αυτοπεποίθηση. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δώσω το 100%.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα