Διοίκηση ΟΑΚΑ: «Την ευθύνη για τον χλοοτάπητα φέρουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, να σταματήσει ο άδικος διασυρμός»

Gazzetta team
Διοίκηση ΟΑΚΑ: «Την ευθύνη για τον χλοοτάπητα φέρουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, να σταματήσει ο άδικος διασυρμός»

bet365

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ έδωσε ανακοίνωση / επίσημη ενημέρωση στη δημοσιότητα παίρνοντας θέση για την κάκιστη εικόνα και κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ.
Ειδικότερα η ανακοίνωση από το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ σημειώνει τα εξής:
Αναφορικά με την απαράδεκτη κατάσταση του αγωνιστικού χλοοτάπητα στο κεντρικό Στάδιο, το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ διευκρινίζει εκ νέου τα εξής:
1. Στο πλαίσιο των Συμβάσεων παραχώρησης χρήσης που έχουν από έτη συνυπογραφεί μεταξύ του ΟΑΚΑ και των ΠΑΕ ΠΑΟ και ΑΕΚ, την ευθύνη για τη σπορά, τη φροντίδα και την εν γένει κατάσταση του χλοοτάπητα φέρουν αποκλειστικά και μόνο οι παραπάνω δύο ΠΑΕ.
2. Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, άστοχες επιλογές έχουν οδηγήσει σε πολύμηνη και πρωτοφανή δυσφήμιση του κορυφαίου ποδοσφαιρικού Σταδίου της χώρας, χωρίς η Διοίκηση και τα Στελέχη του ΟΑΚΑ να φέρουν την οποιαδήποτε ευθύνη.
3. Περαιτέρω, η κατάσταση αυτή έχει ως συνέπεια τη σημαντική οικονομική ζημία του ΟΑΚΑ εξ’ αιτίας της ακύρωσης διεξαγωγής έκτακτων ή προγραμματισμένων ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων, όπως ο φετινός Τελικός Κυπέλλου καθώς και δύο, προς το παρόν, αγώνες του Εθνικού Συγκροτήματος Ανδρών.
4. Σημειώνεται ότι τα προβλήματα του αγωνιστικού χλοοτάπητα, εκτός του ότι προβάλλουν αρνητικά την κορυφαία Ολυμπιακή εγκατάσταση της χώρας, επισκιάζουν το επίπονο και εκτενές έργο, που το Υφυπουργείο Αθλητισμού μαζί με τη Διοίκηση και τα στελέχη του ΟΑΚΑ υλοποιούν για πρώτη φορά έπειτα από την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
5. Το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, πριν ακόμη από τη διεξαγωγή χτες του αγώνα ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και συγκεκριμένα την αμέσως προηγούμενη ημέρα, διαβλέποντας τον όγκο και την έκταση του προβλήματος, είχε αποφασίσει ομόφωνα την επικοινωνία με τις ΠΑΕ ΠΑΟ και ΑΕΚ προκειμένου να ζητήσει την άμεση λήψη μέτρω ώστε να:
• Προστατευτεί η υγεία των αγωνιζομένων αθλητών
• Σταματήσει ο άδικος διασυρμός του ΟΑΚΑ, για πράξεις ή παραλήψεις τρίτων
• Αποκατασταθεί η οικονομική βλάβη που έχει προκαλέσει η μη αποδεκτή κατάσταση και να προληφθεί η συσσώρευση επιπλέον οικονομικής ζημίας.
Για το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών « ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ»
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα