Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι είναι η... μεταγραφή που δεν περίμενε κανείς και τι ισχύει με Βινάγκρε και Μπρούμα (vids)

Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι είναι η... μεταγραφή που δεν περίμενε κανείς και τι ισχύει με Βινάγκρε και Μπρούμα (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι είναι η... μεταγραφή που δεν περίμενε κανείς και τι ισχύει με Βινάγκρε και Μπρούμα (vids)

bet365

Ο Μάριος Βρουσάι βγαίνει η... εσωτερική μεταγραφή που ίσως να μην περίμεναν πολλοί την ώρα που ο Βινάγκρε δείχνει... φευγάτος για τα καλά και ο Μπρούμα είναι πιθανό επίσης να αποχωρήσει τον Γενάρη.
Μάριος Βρουσάι λοιπόν. Στα 22 του. Με ολλανδικό ποδοσφαιρικό βιογραφικό, όπως ο Τσιμίκας. Με ποδοσφαιρική... κορμοστασιά που μεγαλώνει. Με ασίστ στον Καμαρά με τη Μαρσέιγ και τώρα με γκολ και ωραίο γκολ μάλιστα σε ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Ο Βρουσάι έπεσε στα βαθιά για τα καλά και όχι μόνο επέπλευσε αλλά κολύμπησε εξαιρετικά. Σε 6 ματς φέτος έχει 1 γκολ και 1 ασίστ αλλά το κυριότερο είναι πως εκτός από το πρώτο του φετινό τέρμα δείχνει ικανότητες, αντίληψη, ταχύτητα, τσαγανό και μεγάλη προσπάθεια. Είναι ο εξτρέμ που στο τέλος της ημέρας μπορεί να μην περίμενε και κανείς αλλά στον Ολυμπιακό τον πίστευαν και δικαιώνονται. Όπως τον πίστεψε και ο Μαρτίνς. Τόσο που να τον έχει βασικό σε σημαντικά ματς και στο Champions League και στο πρωτάθλημα και ενώ φυσικά επιβραβεύεται με νέο συμβόλαιο. Ο φετινός Βρουσάι μπορεί να αποδειχθεί μία αγωνιστική αποκάλυψη για τους Πειραιώτες.
Από την άλλη οι Βινάγκρε και Μπρούμα δείχνουν πως θα έχουν αντίθετη πορεία. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ θα πρέπει να θεωρείται πια σχεδόν βέβαιο πως αποχωρεί και έτσι και αλλιώς υπήρχε η διάθεση και η πρόθεση της ομάδας να πάρει αριστερό μπακ τον Γενάρη. Δύσκολα τα δεδομένα είναι και για τον Μπρούμα που είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει τον Γενάρη και εφόσον συμβεί αυτό θα αποκτηθεί και εξτρέμ. Ένας Μπρούμα που λόγω των μυϊκών του τραυματισμών δεν έπαιξε ανάλογα και δεν προσέφερε. Για την... ιστορία ο 21χρονος Βινάγκρε στον Ολυμπιακό είχε 135 λεπτά στη Λίγκα σε 2 αγώνες και 20 λεπτά σε 2 ματς στο Champions League. Ήταν βασικός με τον Απόλλωνα Σμύρνης και έπαιξε ένα ημίχρονο με τον Βόλο. Ο 26χρονος Μπρούμα έπαιξε 20 λεπτά με Πόρτο, 45 με Σίτι και στο πρωτάθλημα 45 λεπτά με Απόλλωνα Σμύρνης και 69 με τον ΟΦΗ. Να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός εβδομάδες τώρα έχει αρχίσει να ψάχνεται και για εξτρέμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα