ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Βασικός ο Τσιγκρίνσκι, Λιβάια - Γκαρσία στα άκρα και Καρίμ στην κορυφή (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Βασικός ο Τσιγκρίνσκι, Λιβάια - Γκαρσία στα άκρα και Καρίμ στην κορυφή (pic)

bet365

Ο Τσιγκρίνσκι σφίγγει τα δόντια και ξεκινάει στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ μαζί με τον Νεντελτσιάρου. Επιστροφή Λόπες στην ενδεκάδα, Λιβάια, Γκαρσία και Ανσαριφάρντ στην επίθεση.

Το αναμενόμενο 4-2-3-1 παρατάσσει ο Μάσιμο Καρέρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Τσιγκρίνσκι, που αντιμετώπιζε το πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, ξεκινάει στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Νεντελτσιάρου. Ο Λόπες επιστρέφει στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, στις δύο πτέρυγες βρίσκονται Λιβάια και Γκαρσία και στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ.

Συγκεκριμένα οι 11 της ΑΕΚ είναι με τον Τσιντώτα στο τέρμα, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου και Μπακάκης η τετράδα στην άμυνα, Σιμόες και Κρίστιτσιτς στο κέντρο, μπροστά τους ο Μάνταλος, Λιβάια στα αριστερά της επίθεσης, Γκαρσία στα δεξιά και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Ινσούα, Σβάρνας, Παουλίνιο, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

*Εκτός 20αδας έμειναν οι Σιμάνσκι, Μαχαίρας, Λάτσι και Μιτάι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα