ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Είναι άβολο και την επικοινωνιακή πολιτική σας να την έχει αναλάβει ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Είναι άβολο και την επικοινωνιακή πολιτική σας να την έχει αναλάβει ο Ολυμπιακός»

bet365

Δεν έμεινε αναπάντητη η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης και οι αναφορές της στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη για την υπόθεση που προέκυψε μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση την περασμένη Κυριακή.

Η ΠΑΕ Άρης μέσα από την ανακοίνωσή της αναφέρεται στη δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων του Μάριου Σιαμπάνη, κάνει λόγο για ανήθικες απειλές προς τον τερματοφύλακα της και «επιτίθεται» στον ΠΑΟΚ υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «Τα ρούβλια σας δεν περνάνε, ξεχάστε αυτά που κάνατε και ξέρατε».

Η παραπάνω ανακοίνωση των «κίτρινων» δεν έμεινε αναπάντητη από τον επίσημο ΠΑΟΚ, που από την πλευρά του αναφέρει:

«Προς τους εμπνευστές και συντάκτες της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Άρης έχουμε να πούμε ότι αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη τους να πουν μια μπαρούφα γιατί είναι άβολο (και) την επικοινωνιακή τους υπεράσπιση να την έχει αναλάβει ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο τώρα έχουμε λίγη σοβαρή δουλίτσα με τα αφεντικά τους. Μόλις τελειώσουμε θα ασχοληθούμε μαζί τους, είτε με σκληρό ροκ, όπως μας υπόσχονται, είτε με Lambada που βάζουν στο γήπεδό τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα