Ολυμπιακός: Η πρωτοβουλία αγάπης της Σχολής της Σαλαμίνας

Ολυμπιακός: Η πρωτοβουλία αγάπης της Σχολής της Σαλαμίνας

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η πρωτοβουλία αγάπης της Σχολής της Σαλαμίνας

bet365

Η Σχολή του Ολυμπιακού στη Σαλαμίνα συγκεντρώνει τρόφιμα και ότι άλλο απαιτείται για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου της περιοχής.
Η Σχολή του Ολυμπιακού στη Σαλαμίνα συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια, ρύζι, γάλα και όχι μόνο) τα οποία θα διαθέσει στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σαλαμίνας για τις κοινωνικές ομάδες συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Ξεκίνησε από τη Δευτέρα 14/12 και αυτή η προσπάθεια να διαρκέσει έως την Παρασκευή 18/12 (από 18.00 έως 19.00 στα γραφεία της Σχολής). Όπως τονίζεται από τους ανθρώπους της Σχολής στη διάρκεια της παράδοσης των τροφίμων πρέπει να τηρούνται όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας (μάσκα, απόσταση κ.λ.π.).

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED