Ολυμπιακός: Η πρωτοβουλία αγάπης της Σχολής της Σαλαμίνας

Ολυμπιακός: Η πρωτοβουλία αγάπης της Σχολής της Σαλαμίνας

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η πρωτοβουλία αγάπης της Σχολής της Σαλαμίνας

bet365

Η Σχολή του Ολυμπιακού στη Σαλαμίνα συγκεντρώνει τρόφιμα και ότι άλλο απαιτείται για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου της περιοχής.
Η Σχολή του Ολυμπιακού στη Σαλαμίνα συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια, ρύζι, γάλα και όχι μόνο) τα οποία θα διαθέσει στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σαλαμίνας για τις κοινωνικές ομάδες συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Ξεκίνησε από τη Δευτέρα 14/12 και αυτή η προσπάθεια να διαρκέσει έως την Παρασκευή 18/12 (από 18.00 έως 19.00 στα γραφεία της Σχολής). Όπως τονίζεται από τους ανθρώπους της Σχολής στη διάρκεια της παράδοσης των τροφίμων πρέπει να τηρούνται όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας (μάσκα, απόσταση κ.λ.π.).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα