ΠΣΑΠ: «Στεκόμαστε στο πλευρό του Σιαμπάνη»

Gazzetta team
ΠΣΑΠ: «Στεκόμαστε στο πλευρό του Σιαμπάνη»

bet365

Με ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΠ στέκεται στο πλευρό του τερματοφύλακα του Άρη έπειτα από την καταγγελία που έκανε για απόπειρα δωροδοκίας.

Μεταξύ άλλων ο ΠΣΑΠ τονίζει ότι επικροτεί τα μέλη του που έχουν το θάρρος και την υποχρέωση να καταγγέλλουν τέτοιου είδους πρακτικές, προσθέτοντας πως στέκεται στο πλευρό του Μάριου Σιαμπάνη που γίνεται αποδέκτης δυσφημιστικών σχολίων αλλά και απειλών κατά της σωματικής ακεραιότητας του ίδιου και της οικογένειάς του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Άρη Θεσσαλονίκης και μέλος του ΠΣΑΠ Μάριος Σιαμπάνης, σύμφωνα με την επιστολή του προς όλους τους αρμόδιους φορείς, κατήγγειλε την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης απόπειρα δωροδοκίας του, ώστε να έχει μειωμένη απόδοση στον αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ που έλαβε χώρα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020.

Ο ΠΣΑΠ ως θεματοφύλακας του ίδιου του αθλήματος και με μεγάλο σεβασμό στην διαδικασία του παιχνιδιού, συμμετέχοντας μάλιστα ενεργά σε διάφορα προγράμματα καταπολέμησης των χειραγωγημένων αγώνων με οποιοδήποτε κίνητρο, επικροτεί τα μέλη του που έχουν το θάρρος και την υποχρέωση να καταγγέλλουν τέτοιου είδους πρακτικές.

Την ίδια στιγμή, ως άνθρωποι και συνάδελφοι, στεκόμαστε στο πλευρό του Μάριου Σιαμπάνη που γίνεται αποδέκτης δυσφημιστικών σχολίων αλλά και απειλών κατά της σωματικής ακεραιότητας του ίδιου και της οικογένειάς του.

Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια των ελληνικών δικαστικών αρχών, που είναι και οι μόνοι ικανοί θεσμοί ώστε να αποδώσουν δικαιοσύνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα