Super League Interwetten: Οι διαφωνίες ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό, η ψηφοφορία και τα παράπονα του Μπέου

Δημήτρης Τομαράς
Super League Interwetten: Οι διαφωνίες ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό, η ψηφοφορία και τα παράπονα του Μπέου

bet365

Το Δ.Σ. της Λίγκας τελείωσε περίπου στις 20.00 και είχε διαφωνίες του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και του Άρη με την ΑΕΚ για τις ημερομηνίες των αγώνων τους αλλά και παράπονα του Μπέου.
Τόσο για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός όσο και για το Άρης - ΑΕΚ οι ψήφοι ήταν 9-3-3. Δηλαδή 9 υπέρ, 3 κατά και 3 λευκά.
Σε επίπεδο συζητήσεων υπήρξαν διαφωνίες Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ για την ημερομηνία του μεταξύ τους αγώνα αλλά και του Άρη με την ΑΕΚ για το μεταξύ τους παιχνίδι. Διαφωνίες υπήρξαν πάντως και για άλλα ματς χωρίς να προκύψουν ακρότητες πάντως. Μάλιστα οι αντιπαραθέσεις των Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ είχαν ως επί το πλείστον να κάνουν με τις ημερομηνίες του ματς τους.
Από την πλευρά του Βόλου και του Μπέου διατυπώθηκαν παράπονα για συμπεριφορές παραγόντων. Ο Μπέος είχε πρόθεση να αναφερθεί στον Κούγια ενώ υπήρξε και ένας διάλογος Βόλου με Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να ξεκαθαρίζουν πως ήταν άψογη η φιλοξενία και οι Βολιώτες να κάνουν λόγο για τη συμπεριφορά προς τους διαιτητές στο παιχνίδι αυτό και όχι για τη φιλοξενία, για την οποία ξεκαθάριζαν πως δεν είχαν παράπονο. Ο Μπέος επρόκειτο να φέρει και μία επιστολή στο ΔΣ σχετικά με τους παράγοντες στη Λίγκα στη λογική του να μην δημιουργούν προβλήματα στα γήπεδα.
Σε σχέση με τις ποινές μη αδειοδότησης υπάρχει αύριο Τετάρτη Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου (συνεδρίαση). Το πλάνο είναι να μείνουν οι ίδιες ποινές για περίπτωση μη αδειοδότησης. Για -3 βαθμούς και απαγόρευση μεταγραφών για παίκτες πάνω από 23 ετών πλην 2 τον αριθμό είτε αλλοδαπών, είτε Ελλήνων και είτε γηγενών για χειμώνα και καλοκαίρι. Επίσης να μην μπορούν να ανανεώσουν τα συμβόλαια που λήγουν και να μην μπορούν να κάνουν αυξήσεις συμβολαίων αλλά και να υπάρχει πρόστιμο 20.000 ευρώ. Για την Ολιστική Μελέτη οι ομάδες δεν μπήκαν στην ουσία σε αυτή τη φάση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα