Αποφάσεις τηλεδιάσκεψης: Η Super League Interwetten για τον ορισμό των εξ' αναβολής αγώνων και τις ποινές μη αδειοδότησης

Δημήτρης Τομαράς
Αποφάσεις τηλεδιάσκεψης: Η Super League Interwetten για τον ορισμό των εξ' αναβολής αγώνων και τις ποινές μη αδειοδότησης

bet365

Η Λίγκα επισημοποίησε τις αποφάσεις της μετά το Δ.Σ. που έγινε με τους εκπροσώπους των ομάδων με τηλεδιάσκεψη το απόγευμα της Τρίτης.
Η ανακοίνωση:
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
Εγκρίθηκε ο ορισμός αγώνων 16ης έως και 26ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Super League Interwetten και o επανορισμός αναβληθέντων – μη διεξαχθέντων αγώνων («ΑΡΗΣ – Α.Ε.Κ.», «ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ», «Α.Ε.Λ. – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ», «Π.Α.Ο.Κ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»).
Εγκρίθηκε ομόφωνα ο πίνακας παρατηρητών (μετά την από 2/11/2020 έγκριση του κανονισμού παρατηρητών από την ΕΠΟ).
Ομόφωνα εγκρίθηκε η εισήγηση προς την ΕΠΟ, ώστε να διατηρηθεί το ίδιο σύστημα ποινών επί μη αδειοδοτήσεως, με το υφιστάμενο.
Εγκρίθηκε ομόφωνα η συνέχιση των Πρωταθλημάτων Υποδομών Κ15, Κ17 και Κ19, αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες και επιτραπεί από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας η επανέναρξη των προπονήσεων.
Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης που θα αναλάβει η Super League το προσεχές διάστημα.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED