Διαιτησία: Ο Κλάτενμπεργκ «έκοψε» τις τηλεδιασκέψεις με τους διαιτητές λόγω των διαρροών στα media!

Δημήτρης Τομαράς
Διαιτησία: Ο Κλάτενμπεργκ «έκοψε» τις τηλεδιασκέψεις με τους διαιτητές λόγω των διαρροών στα media!

bet365

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ / ΕΠΟ άφησε να εννοηθεί προς τους Έλληνες διαιτητές ότι ενοχλήθηκε για τη διαρροή των όσων είχε πει σε προηγούμενες τηλεδιασκέψεις!
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες «έκοψε» τις τηλεδιασκέψεις / αναλύσεις / συζητήσεις με τους διαιτητές μετά από κάθε αγωνιστική. Ένας από τους λόγους είναι πως ο Άγγλος αρχιδιαιτητής ενοχλήθηκε που είδε διαρροές στα media για τα όσα ειπώθηκαν από μέρους του σε προηγούμενες κουβέντες με τους ρέφερι. Φέρεται μάλιστα να έχει ενοχληθεί και με τους Έλληνες διαιτητές στο θέμα αυτό, θεωρώντας πως οι διαρροές έγιναν από διαιτητές. Πλέον τα δεδομένα είναι πως τηλεδιασκέψεις θα γίνονται μόνο όταν πρέπει. Όταν κρίνει απαραίτητο ο Κλάτενμπεργκ.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED