«Χερόνιμο για σένα», «Gracias Giannis» (vids)

Gazzetta team
«Χερόνιμο για σένα», «Gracias Giannis» (vids)

bet365

Η συνεργασία των Κώτσιρα-Μπαράλες του Αστέρα Τρίπολης έχει προκαλέσει στη σεζόν πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες των Αρκάδων
Εκ των κορυφαίων του Αστέρα Τρίπολης ήταν στο χθεσινό ματς με τον Ατρόμητο οι Χερόνιμο Μπαράλες και Γιάννης Κώτσιρας. Ο τελευταίος, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε πάρα πολλά ρήματα από τη δεξιά πλευρά των Αρκάδων και ως επί το πλείστον έψαχνε τον Αργεντινό φορ, ο οποίος έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του ως παίκτης περιοχής, κυρίως με την μπάλα στον «αέρα».
Αλλωστε από την αρχή της σεζόν οι δυο τους «βρίσκονται» αρκετά, η ομάδα τους αναπτύσσεται ουκ ολίγες φορές με αυτόν τον τρόπο και μετά από 12 ματς στη σεζόν η συνεργασία τους έχει αποφέρει 2 γκολ για τον Αστέρα.
Ομως δεν… σταματά εκεί. Το εγχείρημα «σέντρα/παράλληλη Κώτσιρα για Μπαράλες» δείχνει ως ένα από τα πλέον αποτελεσματικά στην κατηγορία, αφού εκτός των 2 τερμάτων «μετρά» ακόμη 1 δοκάρι και 3 «καθαρές» φάσεις, ενώ ακόμη ένα γκολ ήταν ουσιαστικά απόρροια του παραπάνω «διδύμου». Και στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο πώς λειτουργούν οι δυο τους, αφού τόσο ο 28χρονος ακραίος οπισθοφύλακας όσο και ο 33χρονος στράικερ έχουν πολύπλευρη συμμετοχή στον δημιουργικό/εκτελεστικό τομέα του Αστέρα.
Ας θυμηθούμε λοιπόν τις τις πλέον «τρανταχτές» φάσεις όπου είπαμε «Κώτσιρας για Μπαράλες και…»
*Στο ματς με τον Παναιτωλικό ο φορ του Αστέρα άνοιξε στο 45’ το σκορ μετά από σέντρα του Κώτσιρα.
*Κάτι ανάλογο συνέβη και στον αγώνα της Λάρισας, όπου στο Αλκαζάρ ο Αργεντινός στράικερ βρήκε δίχτυα ύστερα από μεταβίβαση του Ελληνα μπακ.
*Κόντρα στον Βόλο ο Μπαράλες «φλέρταρε» με το γκολ ύστερα από πάσα του Κώτσιρα, στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.
*Για όσους θυμούνται στο 77’ της ίδιας αναμέτρησης ο 28χρονος αμυντικός «έψαξε» τον επιθετικό του που έκανε κίνηση και ο Σάντσες στην προσπάθειά του να διώξει παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (απέκρουσε δύσκολα ο Κλέιμαν).
*Στο 6’ του χθεσινού αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Μπαράλες απείλησε με γυριστό ύστερα από ωραίο «κόψιμο» της μπάλας του Κώτσιρα.
*Στο 29’ της αναμέτρησης ο Κρέσπι άνοιξε το σκορ, όταν πήρε το «ριμπάουντ» σε διώξιμο του Τομάσεβιτς πάνω στη γραμμή ύστερα από κεφαλιά του Μπαράλες σε σέντρα του Κώτσιρα. Η άμυνα των φιλοξενουμένων ήταν ανοργάνωτη και επέτρεψε στον Ισπανό να σημειώσει ένα «εύκολο» γκολ, χάρις στη συνεργασία των δύο.
*Λίγο αργότερα (35’) σε νέο γέμισμα του διεθνή μπακ, ο Αργεντινός έκανε την κεφαλιά «ψαράκι» αλλά πρώτα ο Γιαννιώτης και ύστερα το δοκάρι δεν του «επέτρεψαν» να σκοράρει.
Τα παραπάνω αφορούν τις πιο «κραυγαλέες» συνεργασίες τους, αφού κατά τη διάρκεια των αγώνων και «βρίσκονται» συχνά, αλλά και αμφότεροι συμμετέχουν στο παιχνίδι των Αρκάδων μέσω και άλλων συμπαικτών τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα