Super League Interwetten: Οριστικά στις 13/1 το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και στις 14/1 το Άρης - ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Super League Interwetten: Οριστικά στις 13/1 το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και στις 14/1 το Άρης - ΑΕΚ

bet365

Oριστικά στις 13 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το εξ αναβολής ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten και στις 14 Γενάρη το Άρης - ΑΕΚ της 8ης αγωνιστικής.
Όπως αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της Λίγκας το ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας θα διεξαχθεί οριστικά την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου. Είναι το εξ' αναβολής ματς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για την 6η αγωνιστική απ' όπου προέκυπτε πως ο ΠΑΟΚ προτιμούσε τις 13 Γενάρη και ο Ολυμπιακός την 20ή Γενάρη.
Τα μέλη της Super League Interwetten αποφάσισαν και τον ορισμό της εξ' αναβολής αναμέτρησης του Άρη με την ΑΕΚ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου. Είναι το ματς Άρης - ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα