ΠΑΟΚ: «Η υπόθεση θα κλείσει με τις ποινές που αρμόζουν σε κοινούς συκοφάντες»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Η υπόθεση θα κλείσει με τις ποινές που αρμόζουν σε κοινούς συκοφάντες»

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητάει την επίσπευση των διαδικασιών από τον Εισαγγελέα, που ερευνά τις καταγγελίες του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά.

Μετά την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητάει την πιο γρήγορη εξιχνίαση των καταγγελιών του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, περί απόπειρας δωροδοκίας.

Οι «ασπρόμαυροι» καλούν τις Αρχές να προχωρήσουν στο άνοιγμα των τηλεφώνων όλων των στελεχών της, αλλά και συγκεκριμένων παραγόντων της ΠΑΕ Ολυμπιακός (Μαρινάκης, Καραπαπάς, Σουλούκου), της ΠΑΕ Άρης (Καρυπίδης) και των ποδοσφαιριστών Σιαμπάνη και Δεληζήση.

Πιο αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του Εισαγγελέα κ. Παναγιωτόπουλου:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πιο γρήγορη εξιχνίαση των αστείων καταγγελιών του Κώστα Καραπαπά, ζητά από τον Εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση να καλέσει όσα στελέχη της ομάδας μας θεωρεί χρήσιμο, να ανοίξουν τα τηλέφωνά τους, όπως επίσης και τα τηλέφωνα των κ.κ. Μαρινάκη, Θόδωρου Καρυπίδη, Κώστα Καραπαπά, Λίνας Σουλούκου, Μάριου Σιαμπάνη, Γιώργου Δεληζήση.

Περιμένουμε επίσης με ανυπομονησία τις καταθέσεις των κ.κ. Καραπαπά, Σιαμπάνη και Δεληζήση, που χρησιμοποιήθηκαν ως μομφή του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού (και υπερασπιστή του Άρη εσχάτως) εναντίον του ΠΑΟΚ. Ανάλογα σκληρές θα είναι οι αντιδράσεις μας σε όποιον έστω υπαινιχθεί συμμετοχή του ΠΑΟΚ στις φαντασιώσεις του.

Η υπόθεση αυτή θα κλείσει με τις ποινές που αρμόζουν σε κοινούς συκοφάντες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα