ΑΕΚ: Αγωνία για Τσιγκρίνσκι, έτοιμοι Ανσαριφάρντ-Νεντελτσιάρου για Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Αγωνία για Τσιγκρίνσκι, έτοιμοι Ανσαριφάρντ-Νεντελτσιάρου για Ολυμπιακό

Gazzetta team
ΑΕΚ: Αγωνία για Τσιγκρίνσκι, έτοιμοι Ανσαριφάρντ-Νεντελτσιάρου για Ολυμπιακό

bet365

Με το μυαλό στο ματς της Τετάρτης (16/12, 19:30) με τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ το πρωί της Δευτέρας (14/12) στα Σπάτα.

Οι «κιτρινόμαυροι» αφήνουν πίσω τους τη νίκη με τον Απόλλωνα Σμύρνης και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (16/12, 19:30).

Οσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ο οποίος αποκόμισε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική από το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, δεν αντιμετωπίζει τελικά κάποιο σοβαρό πρόβλημα και έτσι θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Οπως διαθέσιμος θα είναι και ο Ιονούτ Νεντελτσιάρου, που είχε μείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα της Κυριακής τη Ριζούπολη λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο.

Από την άλλη ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, ο οποίος γυμνάστηκε και ατομικά ωστόσο η συμμετοχή του στο ντέρμπι είναι ακόμα αβέβαιη. Ο Ουκρανός στόπερ δεν είναι ακόμα σε θέση να παίξει ελεύθερα αλλά προστατεύοντας τον ώμο του που πονάει ακόμα κυρίως στις διεκδικήσεις.

Στην προπόνηση της Τρίτης (15/12) οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα είναι σε θέση να γνωρίζουν, αν θα μπορέσει ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ματς με την ομάδα του Πειραιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα