Τζόλης: «Σε πρώτο χρόνο μου γίνεται πέναλτι» (vid)

Gazzetta team
Τζόλης: «Σε πρώτο χρόνο μου γίνεται πέναλτι» (vid)

bet365

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως υπήρξε παράβαση εις βάρος του στη φάση του 71'.
Πολλά παράπονα από τον παράγοντα διαιτησία διατηρεί ο ΠΑΟΚ από το ντέρμπι με τον Αρη, μεταξύ άλλων και για ένα πέναλτι που ο «Δικέφαλος του Βορρά» ζήτησε σε ανατροπή του Χρήστου Τζόλη. Ο νεαρός επιθετικός μίλησε στη NOVA τόσο για το ματς, όσο και για την επίμαχη φάση του 71'. «Νομίζω ότι δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Γενικά είχαμε την κατοχή αλλά δεν δημιουργούσαμε φάσης, θέλαμε να έχουμε πιο κυρίαρχο ρόλο. Ο Άρης είναι μια δυνατή ομάδα, ήταν ντέρμπι και έπρεπε να μπούμε πιο συγκεντρωμένοι», είπε αρχικά.
Και μετά αναφέρθηκε στο θέμα της συγκεντρωσης. «Σίγουρα επηρεάζει και η κουβέντα που κάνουμε όλοι μαζί αλλά δεν είναι τόσο γενικό το θέμα της συγκέντρωσης, έχει να κάνει περισσότερο με τον καθένα ξεχωριστά». Για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΟΚ αναφορικά με τη διαιτησία και τη φάση του 71', τόνισε πως «εγώ είμαι μικρός σε ηλικία δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό για την ανακοίνωση, αλλά στη φάση αυτή που συμμετείχα σε πρώτο χρόνο μου κάνει πέναλτι ο αντίπαλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα