Σάσα: «Ο Άρης έχει ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα»

Σάσα: «Ο Άρης έχει ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα»

Gazzetta team
Σάσα: «Ο Άρης έχει ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα»

bet365

Ο Λούκας Σάσα, μίλησε για τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ τονίζοντας που η ομάδα του έχει μεγάλη ποιότητα...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι και ξέρουμε πως πρέπει να παλέψουμε πάρα πολύ, αυτό έκανα σε όλο το παιχνίδι, έτρεξα, έδωσα τις μάχες μου. Όλη η ομάδα μπορεί να πει κάποιος πως ήταν MVP!»

Για τον ίδιο: «Είχα κάποιους μικροτραυματισμούς που με έφεραν πίσω, δεν μπορούσα να προπονηθώ όπως ήθελα κι έτσι έχασα την θέση μου στην ενδεκάδα. Έχουμε πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές φέτος στη θέση μου, περίμενα αυτή την ευκαιρία κι ευελπιστώ πως θα συνεχίζω να παίζω και θα δείτε τον Λούκας που είδατε την περσινή σεζόν».

Για το κλειδί της νίκης: «Το κλειδί ήταν ότι προηγηθήκαμε στο σκορ. Ξέραμε πως αν βρεθούμε πίσω στο σκορ θα ήταν δύσκολο, στη συνέχεια δώσαμε πολλές μάχες κι εν τέλη κερδίσαμε. Στο ντέρμπι δεν είναι στόχος να παίξει πολύ καλά, αλλά να κερδίσεις και κερδίσαμε! Αυτό είναι που μετράει στο τέλος».

Για το τι κάνει την διαφορά σε σχέση με πέρσι: «Αυτό που κάνει την διαφορά είναι πως υπάρχει πολύ μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ και φέρνει ανταγωνισμό. Κάποιες φορές παίκτες από τον πάγκο παίζουν καλύτερα από τους βασικούς κι αυτό μας βοηθάει να διεκδικήσουμε την θέση στην ενδεκάδα. Αυτό το δουλεύει ο προπονητής μας και μας βοηθάει πολύ, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για το γεγονός πως ο Άρης βρίσκεται σε καλό φεγγάρι: «Πάντα οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Όταν πηγαίνεις από νίκη σε νίκη παίρνεις αυτοπεποίθηση. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό, μετά πήγαμε στον Ατρόμητο μπορεί να μη κερδίσαμε, αλλά έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι ήταν σαν νίκη. Μας δίνουν αυτοπεποίθηση τέτοια ματς».

Για τους πανηγυρισμούς μετά το παιχνίδι: «Είναι η ώρα για να γιορτάσουμε μετά το παιχνίδι και πάντα σε αυτούς τους εορτασμούς είμαι πρωταγωνιστής! Μπορεί να μην είμαι πάντα ο καλύτερος στο γήπεδο, αλλά στους πανηγυρισμούς είμαι πάντα πρώτος, αυτό να το ξέρετε όλοι!»

Για το αν γνωρίζει κάτι για πριμ: «Δεν ξέρω (σ.σ. στα ελληνικά)! Μέχρι τώρα δεν έχω πάρει τίποτα!»

Για την αλλαγή του κλίματος από τον αποκλεισμό από το Europa League μέχρι τώρα: «Το περίμενα! Ήξερα ότι είχαμε πολύ καλή ομάδα, βέβαια στο ξεκίνημα της σεζόν πάντα χρειαζόμαστε χρόνο. Πέσαμε σε μια κακή βραδιά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά ήξερα πως θα είμαστε ψηλά και σε αυτό μας βοήθησαν οι νίκες και η αυτοπεποίθηση. Επίσης βοήθησε πως έμεινε ένας βασικός κορμός από την περσινή ομάδα».

Για τον Μάντζιο: «Μπορώ να του την αφιερώσω αυτή τη νίκη. Τον λατρεύουν όλοι οι παίκτες, έχει κερδίσει όλη την ομάδα και σίγουρα η νίκη είναι αφιερωμένη και σε αυτόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα