Μάντζιος: «Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, για τον κόσμο μας η νίκη»! (vid)

Gazzetta team
Μάντζιος: «Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, για τον κόσμο μας η νίκη»! (vid)

bet365

Ο τεχνικός της ομάδας του Άρη, Άκης Μάντζιος, εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος για τη νίκη του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Ο Άκης Μάντζιος είπε μεταξύ άλλων στη NOVA για:
Τη νίκη και τον Άρη: Σίγουρα ήταν ένα ντέρμπι κλασικό. Θεωρώ ότι πήγε αρκετά στη μονομαχία το ματς. Κάναμε το γκολ, δεν απειληθήκαμε τόσο από τον αντίπαλο και θα μπορούσαμε να κάνουμε και 2ο γκολ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Καταφέραμε και κάναμε το γκολ.
Την αφιέρωσή του: Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον υπέροχο κόσμο μας που δεν μπορούσε να είναι δίπλα μας. Μακάρι να ζούμε τέτοιες στιγμές και να τις ζήσουμε ξανά.
Την τακτική: Είχε πολύ τακτική το ματς και δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο. Τα ντέρμπι κρίνονται από το πάθος που βγάζεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Τη συνέχεια: Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα ακόμη, θα ξεκουραστούμε σήμερα και από εκεί και μετά θα δούμε τη συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα