Ολυμπιακός: Ο Μασούρας 2ος σκόρερ της ομάδας αλλά και δημιουργός με τη Λαμία (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μασούρας 2ος σκόρερ της ομάδας αλλά και δημιουργός με τη Λαμία (vids)

bet365

Ο έμπειρος winger παραμένει ένα από τα βασικά... όπλα του Πέδρο Μαρτίνς και ενώ έφτασε στα 5 γκολ σε 9 αγώνες πρωταθλήματος και είναι 2ος σκόρερ πλέον στον Ολυμπιακό πίσω από τον Ελ Αραμπί!

Ήταν μία τρομερή αγωνιστική... παράσταση αυτή του Ολυμπιακού στη Λαμία. Ένα εμφατικό 0-6 και μία από τις πιο μεγάλες - εάν όχι η μεγαλύτερη - εκτός έδρας νίκες του. Για την ακρίβεια ήταν η ισοφάριση του 0-6 του αγώνα με το Αιγάλεω τη δεκαετία του '70.

Πέραν όμως της έκτασης του σκορ το ματς αυτό είχε πολλούς πρωταγωνιστές. Είχε και σε μεγάλο βαθμό Έλληνες πρωταγωνιστές σε μία αναμέτρηση με έξι σκόρερ (πρώτο φετινό γκολ ο Σουντανί, πρώτη φετινή ασίστ ο Ανδρούτσος και πρώτο γκολ ever με τον Ολυμπιακό ο Κάιπερς). Είχε σκόρερ τον Μπουχαλάκη, ο οποίος είχε βρει δίχτυα δύο φορές με τον Άρη, αλλά είχε και δημιουργό και σκόρερ και τον Μασούρα. Ο Έλληνας winger έχει φτάσει αισίως τα 5 γκολ σε 9 αγώνες με 584 λεπτά ενώ ο Μπουχαλάκης έχει πια 3 τέρματα σε 9 ματς και 620 λεπτά.

Ο Γιώργος Μασούρας είναι πια σκόρερ Νο2 στον Ολυμπιακό πίσω από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί των 9 γκολ σε 9 αγώνες και 594 λεπτά. Έχοντας τις προδιαγραφές να κάνει την πιο καλή του σεζόν στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Στο Λαμία - Ολυμπιακός ο Μασούρας είναι και ο παίκτης που από το φάουλ του βγαίνει το 0-1 του Μπουχαλάκη και εκείνος που σκοράρει για το 0-6. Είναι επίσης αυτός που έφτιαξε το 0-3 στον Ελ Αραμπί. Ήταν δηλαδή μέσα σε 3 από τα 6 γκολ!

Οι τοπ σκόρερ στον Ολυμπιακό φέτος στο πρωτάθλημα:

Ελ Αραμπί: 9 γκολ σε 9 αγώνες
Μασούρας: 5 γκολ σε 9 αγώνες
Χασάν: 4 γκολ σε 6 αγώνες
Φορτούνης: 2 γκολ σε 8 αγώνες

Οι τοπ σε ασίστ στον Ολυμπιακό φέτος στο πρωτάθλημα:

Φορτούνης: 6 ασίστ σε 8 αγώνες
Καμαρά: 2 ασίστ σε 8 αγώνες
Χασάν: 2 ασίστ σε 6 αγώνες
Μασούρας: 2 ασίστ σε 9 αγώνες
Λοβέρα: 2 ασίστ σε 4 αγώνες
Ραντζέλοβιτς: 2 ασίστ σε 8 αγώνες

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα