Μαρτίνς: «Η αντίδραση που θέλαμε, δεν πιστεύουμε πως είναι κάτι ανησυχητικό του Σεμέδο»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Η αντίδραση που θέλαμε, δεν πιστεύουμε πως είναι κάτι ανησυχητικό του Σεμέδο»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το Λαμία - Ολυμπιακός μίλησε για την εικόνα των Πειραιωτών και για το πρόβλημα του Ρούμπεν Σεμέδο.
Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στη NOVA για:
Το ματς με Λαμία: Ήταν η αντίδραση που θέλαμε και που περιμέναμε. Δεν πρόκειται να λυθούν όλα τα προβλήματα σε μία μέρα. Σήμερα πήγαν όλα καλά. Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί στις πρώτες ευκαιρίες μας. Κάναμε ένα πέναλτι που δεν έπρεπε να γίνει και δεν πρέπει να συμβαίνει, όπως έχουμε πει.
Το γκολ του Σουντανί: Η αντίδραση είναι όταν βλέπουμε πως όλοι είναι παρόντες. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρε ο Σουντανί και πως ο Ούγκο (Κάιπερς) έβαλε γκολ. Μία μέρα που έβρεχε και σε δύσκολο γήπεδο.
Το πόσο σημαντικό είναι να νικάει κανείς πριν από ντέρμπι: Ήταν πολύ σημαντικό το να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό να κερδίζεις εκτός έδρας. Σε ένα γήπεδο δύσκολο και χωρίς φιλάθλους.
Τον Σεμέδο: Θα εκτιμηθεί η κατάστασή του αλλά δεν πιστεύουμε πως είναι κάτι ανησυχητικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα