Μπαγκαλιάνης: «Θα παίξουμε για τον κόσμο μας και για μας»

Gazzetta team
Μπαγκαλιάνης: «Θα παίξουμε για τον κόσμο μας και για μας»

bet365

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και στην πορεία του Άρη στο Πρωτάθλημα.

Με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports, ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης μίλησε για τη σημασία του παραδοσιακού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. «Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα αλλά είμαστε ο Άρης παίζουμε μέσα στο Χαρίλαου, είναι ντέρμπι, θα παίξουμε και για τον κόσμο μας και για εμάς. Πιστεύω ότι σε αυτό το ντέρμπι δεν έχει σημασία το πού είσαι βαθμολογικά. Είναι Άρης-ΠΑΟΚ. Το νιώθω πολλά χρόνια τώρα, από μικρός στις Ακαδημίες, μέχρι τώρα. Παίζεις για να κερδίσεις τον αντίπαλο και να μην τον αφήσεις να πάρει ανάσα».

Σχετικά με την πορεία του Άρη στο Πρωτάθλημα και τον τελευταίο αγώνα με τον Ατρόμητο, είπε: «Έχουμε ξεκινήσει καλά τη σεζόν και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Πιστεύω ότι η ισοπαλία, έτσι όπως ήρθε με τον Ατρόμητο, μας έδωσε το κίνητρο παραπάνω. Δηλαδή, έχουμε καλύτερη ψυχολογία και δείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα με χαρακτήρα. Σίγουρα οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικό αλλά πιστεύω, σε αυτό το παιχνίδι, έτσι όπως ήρθε η κατάσταση και με την αποβολή και όλα αυτά, πιστεύω ότι μας έδωσε πολλά περισσότερα από όσα ζητούσαμε». Σε ότι αφορά τα στοιχεία που θα κρίνουν το ντέρμπι είπε… «η συγκέντρωση, η μείωση λαθών και η ψυχή».

SUPERLEAGUE NEWS FEED